Close
Bund uretfærdigt når børn bliver syge
facebook pinterest twitter

Bund uretfærdigt når børn bliver syge

Avatar
friluftsmor 17 august 2015, 07:37

Jeg sidder hjemme i sofaen og min lille dreng sover igen igen, han er syg på tredje dagen nu og jeg synes det er så bund uretfærdigt at børn bliver syge.

Indtil nu har jeg kun en søn som eneste barn og jeg kan virkelig mærke på mit moderhjerte hvor meget det går itu når min lille dreng har det rigtig skidt.

Igennem hele Storm’s liv (han er 11 måneder gammel nu) har han været syg. Han startede med en forkølelse da han var tre dage gammel og i dag er han i behandling for astmatisk bronkitis.

Det har været et hårdt første år af hans liv, men med det sagt så er det første gang han blev ringet hjem fra dagplejen på grund af feber, så det bliver da mere positivt i takt med han bliver ældre. Og der er også længere og længere imellem hans sygdomsdage.

Det jeg finder allersværest er at Storm endnu er så lille at man ikke kan forklare ham at det alt sammen nok skal gå.

Jeg og hans far er der altid for ham 100% når han er syg, han får lov at sove når han vil det, han får lov at ligge på os og sove hvis han vil det og nogle dage hvor det er rigtig sygdomsslemt sover han i smørhullet mellem mor og far.

Storm får simpelthen lov at bestemme når han er syg, bare hvis man kan lette hans ubehag en lille smule. Det er bare ikke sjovt at være syg, men tænk sig engang at være så lille et væsen og være syg.

Jeg har så ondt af børn og især babyer der er syge, jeg vil til enhver tid gerne overtage den feber så jeg igen kan få smilet frem på min lille drengs læber.

Hvad gør I når jeres kære små er syge?

Baby har feber

En lille gut med 39.1 i feber.