Close
dårligmor.dk
facebook pinterest twitter

dårligmor.dk

Avatar
friluftsmor 28 april 2016, 20:35

 

Haaalloooo, er der nogen?


Ja man skulle ikke ligefrem tro det, med den stilstand der er på bloggen i øjeblikket. Og jeg vil gerne fortælle jer hvorfor.


Jeg sidder pt og skriver mit speciale i geologi, det gør jeg på Københavns Universitet. I efteråret fik jeg så den geniale idé at jeg da skulle til konference i Wien til foråret.
En konference jeg havde været på før da lillemand lå inde i maven, og det gik rigtig godt. Jeg ville afsted fordi jeg gerne ville udvide mit netværk og jeg ville vise hvem jeg var og så skal man jo også præsenterer noget.
Derfor sagde min vejleder at jeg skulle give mig i kast med en plakat, og det gjorde jeg så. Nu ville skæbnen det så at mine resultater blev forsinkede…. meget forsinkede. Jeg fik dem faktisk først 17 dage før selve konferencen. Og så kom der stress på!
Jeg arbejdede vitterligt dag og nat for at få den plakat færdig, der var mange figurer og det tog sin tid. Når jeg var sammen med min lille mand blev der ikke arbejdet, men kl 19.05 når han var puttet så var det ind og arbejde igen, og jeg mødte også tidligt om morgenen for at arbejde på den plakat!DEN BLEV FÆRDIG! Og jeg tog til Wien, men alene……Jeg havde aldrig i mit liv drømt om at det skulle blive så hårdt at undværre min dreng. Jeg gjorde hvad jeg skulle dernede og jeg gjorde alt for at arbejde og researche og booke mig selv hele tiden. For det var et helvede når jeg tænkte på min lille mus derhjemme.
Og forstå mig nu ret, jeg er overbevist om at lillemand som var hjemme hos far (og farmor var kommet for at hjælpe også), at det havde de helt og aldeles styr på.
Det var bare MIG der ikke kunne klare det!!Da jeg så kom hjem igen var jeg meget splittet, tænk nu hvis min dreng var fornærmet? Og det måtte han i den grad også gerne være, for jeg havde været væk længe (6 dage)!
Han vågnede lørdag morgen og jeg glædede mig til at se ham! OOOOG! han sprang i armene på mig! Han var glad og vi morgenhyggede som vi plejede og alt var godt.
Han var blevet lidt forkølet, og havde fået øjenbetændelse oveni, så han var da lidt medtaget, men alt i alt ved godt mod.


Vi havde en fantastisk weekend!!
IMG_7713
 Storm er blevet så god til at lege med duplo.

Velfortjent fridag


Jeg havde allerede besluttet mig for at jeg ville holde ham hjemme mandag, så vi rigtig kunne få hygget. Men hans forkølelse gjorde blot at det blev jeg simpelthen nødt til at gøre, for han var ikke ordenlig rask, og det var om søndagen at jeg virkelig fik dårligmor.dk printet lige i panden.
Jeg havde den på fornemmelsen før, men pludselig havde jeg en dreng som ikke ville lege, han ville ikke hygge han ville ingenting. Han ville ligge og græde på gulvet og han ville det HELE tiden.
IMG_7732
 Når man er en syg og modersyg lille fis så skal der forkæles på max! Her med morgenmad, tegnefilm og hyggen i sofaen!


Jeg følte mig virkelig som den største fiasko ever, og overvejede faktisk et øjeblik om den der dårligmor.dk måske var en side jeg skulle oprette på.
Jeg gjorde alt hvad der stod i min magt for at favne min dreng, trøste ham, tale til ham og sørge for at han fornemmede at jeg blev denne her gang! Jeg gik ingensteder, og hvis jeg gjorde så kom han med!!


Mandagen kom, tirsdag fulgte med og onsdag blev også en fridag for min lille mand. Dog kunne jeg tirsdag eftermiddag begynde at mærke at nu var han ved at være sig selv igen. Og heldigvis for det, for han er bare normalt sådan en glad dreng og det var virkelig smerteligt at se ham på den måde.

dårligmor.dk


Jeg har lært min lektie og jeg tager aldrig nogen sinde til den konference igen uden ham! (Det skal lige siges der var også børn med til denne konference, og jeg synes jeg så dem ALLE vegne… snøft).
Nu er det torsdag og Storm har fået sin første dag i dagpleje i dag, og han har virkelig hygget sig, sovet og spist godt!
Jeg har pakket dårligmor.dk skiltet ned igen og har erkendt at det var Storms måde at reagerer på. Først alt den stress lige før afgang til konferencen og bagefter skulle han undværre mig helt. FØJ!
Vi har haft nogle meget givende dage, og jeg tror bestemt ikke jeg er den eneste der nogen gange føler sig som den dårligste mor i verden. Men hey! Vi gør vores bedste og det skal vi være stolte af som mødre!
Nu kommer weekenden snart og vi skal søndag til en helt speciel barnedåb. Min skønne venindes lille dreng skal døbes og min kæreste og jeg skal stå faddere, vi glæder os helt vildt!!