Close
Der findes ikke noget bedre…
facebook pinterest twitter

Der findes ikke noget bedre…

Avatar
friluftsmor 1 september 2015, 18:03

… end at hygge sig med sine børn.

I mit tilfælde er det en lille gut på lige knap 1 år, som bare er en humørbombe uden lige.

Efter han er kommet hjem fra ferie er han en del pyldret, han er specielt meget mor syg og det gør mig slet ikke noget for jeg er godt nok også syg efter ham. Mit moderhjerte var ved at koge over af savn til ham til sidst. Såååh det kommer ikke lige til at ske igen. Pyyh.

 

Hos dagplejen

Nok om det, han fik fri mandag og i dag var han så i dagpleje. Det gik for så vidt fint nok hvad angår søvn og mad, men hold op hvor var han pyldret fik jeg og vide. Både DP og jeg mente det var grundet ferien at han lige skal ind i sin hverdag igen, så derfor bliver han i morgen hentet tidligt så han ikke skal være aaalt for lang tid væk hjemmefra.

Da vi kom hjem i dag fik vi sorteret hans legetøj og vi fik leget en masse, men vi fik godt nok også puttet en hel del. Han vil hele tiden op til mig, og jeg synes det er skønt. Han er blevet rigtig god til at kravle hen til mig og rejse sig op af mine ben når han vil op, dygtige dreng!

Aftensmad som familie

Til aften spiste han som en viking, vi måtte give ham af flere omgange for han blev ved med at spise op. Nu var der så også fars champignon sovs på kartoflerne, så mon ikke det gled lidt nemmere ned 😉
Dagens aftensmad bød også på en lille ny ting ved bordet, jeg havde set de her vildt søde dækkeservietter på jollyroom.dk og jeg måtte bare have sådan en til gutten.
Om han blev glad for den er lidt svært at sige, men han startede middagen med at smide sin gulerod ud på dækkeservietten og spise det herfra…..

ny dækkeserviet

Vi hyggede faktisk så meget ved bordet at vi gik ret tæt på guttens sengetid. Det gør nu ikke så meget, så længe man hygger sig og det nu lige var maden der var i centrum så skal vi nok nå det hele. Han blev puttet og virkede slet ikke træt, men det er nu snart 45 minutter siden og baby alarmen har ikke sagt et kvæk… zzZzzz.

Alt i alt har det bare været en virkelig skøn dag, med masser af glæde, smil og ikke mindst hygge med min dejlige lille dreng! Utrolig at man kan elske det væsen højere og højere for hver dag. Det bliver bare ikke bedre…

Nu hvor den lille sover så godt som han gør, så skal mor her igang med en bog hun blev anbefalet. Den hedder “drop opdragelse – vis hvem du er og bliv hørt” og er skrevet af Fie Hørby. Jeg vender tilbage med en anmeldelse af denne når jeg er færdig.
God aften derude.