Close
Efterårsklar
facebook pinterest twitter

Efterårsklar

Avatar
friluftsmor 10 september 2015, 11:56

Efteråret er over os, men hov hvor blev sommeren af?
Synes lidt vi er blevet snydt med sommer i år, og føler slet ikke at jeg er blevet ordenligt varmet igennem, desværre er der ikke så meget vi kan gøre. Kalenderen siger september og dagene bliver koldere og mere våde. Måske det er på tide at blive efterårsklar.

Jeg havde selv været lidt rundt og snuse på hjemmesider efter noget lækkert efterårs/vintertøj til lille Storm.
Han er en meget lille baby og selvom han lige er fyldt et år så er han ‘kun’ 74,5 cm lang. Han følger dog den vækstkurve han er født på, så der er ingen alarmer der ringer hverken hos læge eller sundhedsplejeske.

Shoppe

Ja det er altså ikke det mest fantastiske at shoppe med en 1 årig, det er som om interessen ikke helt er der. Meeen mon ikke det kommer. Nuvel, vi var i H&M (da jeg ikke rigtig kunne finde noget på nettet jeg kunne lide), og jeg faldt over den sødeste flyverdragt. Og lad det lige være sagt, jeg ELSKER flyverdragter. Et barn der løber rundt i sådan en, det er simpelthen bare nuttet.
Så tænker man sikkert… en flyverdragt? Jamen hvorfor ikke bare en kørerdragt? Jo ser I, den lille viking (som vores dreng er blevet kaldt lige siden han lå inde i min mave) er lige ved at lærer at gå. Han går rundt derhjemme med sin gå vogn, han rejser sig meget forsigtigt op nu uden at holde fast, han holder hvem end han kan få til det i hænderne og går derud af. Han er endda begyndt at slippe med sine hænder når han går med hjælp fra andre, men så siger det altså bump…. op igeeen.
Så jo derfor en flyverdragt, for lige om lidt spæner han rundt!

Intet køb

Men jeg købte ikke den lille flyverdragt, Storm havde fødselsdag i mandags (7. sept) og han holder det for familien den 12. sept (det skal jeg selvfølgelig nok berette om), så derfor ville vi vente. MEN, Storms elskede fadder (som slet ikke anede hvad en 1 årig ville have) sagde at den flyverdragt ville hende og kæresten da gerne give ham hvis vi havde brug for den. Så jeg præsentere hermed en af Storms fødselsdagsgaver, en lækker flyverdragt fra H&M.
Jeg er overbevist om at han bliver top lækker i den!

blog flyverdragt

Næste skridt bliver at købe et par gummistøvler, meeen vil gerne have han kan gå først. Og så glæder mor her sig til at hoppe i vandpytter sammen med sin lille viking.
Har I købt efterårs eller vinterudstyr?