Close
En hel uge med fødselsdag
facebook pinterest twitter

En hel uge med fødselsdag

Avatar
friluftsmor 16 september 2015, 20:15

pyyyh, ja det er faktisk det jeg må sige efter min søns 1 års fødselsdag. Intet mindre end tre gange på en uge blev den lille mand fejret

…og hvor har vi hygget os.

Men hvorfor dælen bruger man så en hel uge på det, tænker I sikkert. Og jo lad mig gennemgå det med jer.

Fødselsdag for faddere og tætte venner

Den 6. september havde vi inviteret til fødselsdag hjemme hos os selv. Selvom vi har en ok stor lejlighed så er den ikke stor nok til at rumme hele Storm’s store familie. Så vi valgte at splitte hans fødselsdag op, en med faddere og tætte venner i København og en med familie i Sønderjylland.
Vi inviterede til lune boller, varm kakao med flødeskum og råhygge. Der var selvfølgelig også en super flot kage som blev lavet af vores kattepasser der simpelthen er et geni til sådan noget.

6 sept

Storm gør sig klar til at puste lys ud, med lidt hjælp fra far.

Det blev en super hyggelig dag, og Storm fik bare sådan nogle fine gaver, selvom han ikke var spor interesseret i nogen af dem, han gad slet ikke pakke dem op. Det skal dog nævnes at han havde modtaget en pakke fra sin kusine (der er tre måneder ældre end Storm selv), hvori der lå…. gavepapir. Det var altså yndlingsgaven, tænk sig det vidste hun bare!

Fødselsdag hos min bror

Iiiiiidag er det Storm’s fødselsdag hurra hurra hurrraaaaa, ja Storm blev vækket med morgensang og med på skype over telefonen var tante, onkel og kusine Agnes. Det var så hyggeligt. Vi havde en super dejlig morgen og det var denne mandag (7. sept) at der blev holdt fødselsdag nede i dagplejen (se tidligere blog).
Efter dagpleje, hvor Storm i dagens anledning blev hentet tidligt, tog vi videre ud til min bror for at fejre fødselsdag. Og hooold nu op jeg blev taget ved næsen, de havde bare pyntet så flot op, og bordet var dækket med peter plys servietter, masser af kage, på bordet lå også en masse smarties og der var lagt i ovnen til en super dejlige eftermiddag og aften. Storm’s kusine Stine (15), havde bagt kage til Storm og havde sågar bagt en lille mini kage som kun var Storm’s. Orv den var spændende.
Alt i alt en skøøøn fødselsdag for den lille mand!

7 sept

Morgenmad med flag, inden dagpleje.

 

Fødselsdag for familien

Denne fødselsdag blev holdt lørdag den 12. sept, men Storm og mor her tog allerede ned til Storm’s mormor om onsdagen. Det gjorde vi for at kunne aflægge oldemor et besøg, det var så længe siden hun havde set den lille gut. Og hold op hvor var det hyggeligt. Det var også nogle hyggelige dage hjemme hos mormor, inden turen gik ned til farmor og farfar og Storm’s onkels fødselsdag fredag aften den 11. sept.
Ja vi sidder ikke meget stille i den her familie.
Dagen efter skulle der være fest for den lille mand igen, der var for familien også inviteret til lune boller, kakao og ren hygge. Mor her havde jo købt ind til den helt store guldmedalje i forhold til pynt mm, og det var der også nok af. Det var så fint, men så igen det var nok mest mor her der var begejstret.
Der var også denne dag super flotte kager efter bollerne, og denne gang var det Storm’s egen tante som havde været i køkkenet. Og hooold op hvor var de flotte. Storm havde endda fået sin helt egen smash cake. At han ikke synes det var særlig sjovt at sidde og grise med den var der jo ingen der vidste.
Ingen tvivl om at dagen var super hyggelig alligevel, og da Storm jo ikke lige synes det var det fedeste at pakke gaver op (og der var mange!), så var det godt han havde tre super seje kusiner der kunne hjælpe ham (i aldrene 2, 3 og 6).

kager 12 sept

Kager formet som brandbiler, stigerne er lavet af chokolade.

smash cake

Storm’s egen smash cake, et brændende hus.

Kan vi følge med?

Sikke en omgang…. og ja det havde da også sin pris. Både mor her og lille Storm blev syge. Storm med en lille forkølelse og mor her?…. ja jeg ligger faktisk stadig og hoster igennem! Men det ville nu også være underligt hvis ikke bare en af os skulle ligge med noget, jeg synes alle er syge lige pt.

Gaverne

Der er nu gået et par dage siden den hektiske uge, og vi har fået pakket mange af Storms gaver ud, og hold op han elsker hver og en. Storms gaver består blandt andet af masser af duplo, han kan nærmest bygge sit eget hus så meget duplo fik han. Brandbiler, bamser, bObles møbel, legetunnel, køkkengrej (for børn selvfølgelig), tøj og meget meget mere.

Måske nogle kan bruge gaveideerne til hvis man snart skal til 1 års fødselsdag.
Sikke en begavet ung mand, og tænk sig han er et helt år.