Close
En hverdag skal der til
facebook pinterest twitter

En hverdag skal der til

Avatar
friluftsmor 20 marts 2018, 08:26

Nu har jeg ikke været inde på bloggen i meget lang tid. Jeg har skrevet lidt uden at udgive det. Jeg har tænkt på hvad jeg vil med bloggen. Hvor er den på vej hen, og alt i mens jeg har været i tænkeboks kan jeg se at mit seneste indlæg var vores seneste indlæggelse. Ja du hørte rigtigt, vi har ikke været indlagt siden dengang i november hvor den stærke viking blev opereret i sine tarme.

 

Normale levertal

Jeg ved ikke om I husker at kort før den stærke vikings seneste operation havde han normale levertal, vi var ellevilde. Det havde vi slet ikke turde håbe på men det skete! Da han så blev opereret steg hans levertal ret meget, men post operativt er det helt normalt men jeg følte stadig det ikke var godt nok og kontrollen lige før jul var jeg mere nervøs end jeg havde været før. Men igen igen var hans levertal normale, vi kunne ikke få armene ned. Vi tog på juleferie, ja FERIE og den stærke viking var feberfri.

Først den 2. Januar da vi var kommet hjem igen fik han feber, men det var flask alarm. Total uændrede levertal og et infektions tal på 16… Så den 3..januar røg vi hjem igen og han fik ikke lagt et drop i de få timer vi var der. Der har været en kontrol siden 2. Januar og igen igen er hans tal enormt flotte og nu vil de pludselig først se os om 3 måneder!!

 

Hverdag

Så kort og godt er der gået hverdag i den herhjemme. Vi er i skrivende stund inde i en rutine for første gang i den stærke vikings liv. Det virker som om den stærke viking har fundet to tidspunkter på dagen hvor han sover en lur og han går så helt kold mellem 18 og 19 og sover helst til dagen efter. Vi nyder enormt den ro vi har haft i mange uger nu, men samtidig er vi også lidt ængstelige.

 

Center for sjældne sygdomme

Det er nemlig sådan at til kontrollen på Riget før jul der sendte den stærke vikings læge en henvisning til center for sjældne sygdomme. Den stærke vikings kranie er skævt, hans ansigtsform er skæv og hans lever læge turde ikke gøre sig klog på om der er noget andet ud over galdevejsatresien som driller den stærke viking. Og jeg husker det tydeligt fra vores lange indlæggelse I foråret og ind i sommeren… Næsten hver dag hed stuegangen “han har et eller andet andet.” Indkaldelsen blev den 12. Februar I år og nu er den stærke viking på vej mod sin 2. Diagnose, men det kan i jo læse lidt mere om i næste blog indlæg.

Jeg undskylder for den lange pause, men hold op hvor har vi nydt hverdagen med opvask, en til tider umulig 3 årig og en kronisk syg dreng der hver eneste dag bliver bedre og bedre til at smile, grine og gøre sig til.
Ikke at han ikke også er krop umulig til tider.. Men det tror jeg man har ret til når man er barn. Uanset om man er 3 år eller man er 11 mdr.

Magne til 9 mdrs billede