Close
At flytte med en 2-årig
facebook pinterest twitter

At flytte med en 2-årig

Avatar
friluftsmor 14 december 2016, 08:55

Hej fremmede, ja jeg beklager den laaaaange tid uden nogen updates herfra, og jeg skal slet ikke kede jer med hvorfor jeg ikke har været bedre til at skrive til jer.

Jeg vil i stedet fortsætte hvor jeg slap og starte med at fortælle om hvordan vi har oplevet at flytte med vores 2 årige dreng.

Hillerød

Vi er flyttet til Hillerød, vi boede før i København NV, så vi er kommet lidt udenfor København. Jeg er helt vild med området hvor vi bor som er gå afstand til børnehave, skole og indkøb. Hvor nemt kan det lige være.

Her er RO, tænk sig engang noget jeg aldrig troede jeg ville komme til at ønske mig, men jeg elsker den ro der er hvor vi er flyttet hen! Se nu der, jeg er allerede gået i gang med alt det gode som vi elsker ved at være her, men hvad med selve flytningen??

Før

Før vi flyttede krævede det lidt at vi begyndte at fylde nogle flyttekasser derhjemme, der er ikke nogen der kommer også gør det for os. Og allerede her kunne vi se en ændring af den lille vikings adfærd. Han ville på ingen måder sove i sin egen seng længere (tremmeseng). Vi oplevede at vi tog ham ind til os oftere og oftere og til sidst blev han bare puttet derinde og sov der hele natten.

Vi prøvede sågar at lave hans seng om til en juniorseng ved at fjerne den ene tremme side, men ligemeget hjalp det for han ville bare ikke sove i den.
Høvdingen og jeg var selv udkørte og vi undgik skrig og skrål ved at have ham inde ved os, og for at være helt ærligt var det da også lidt hyggeligt 😉

Under

Jeg ønskede mig allerhelst at den lille vikings værelse skulle være total urørt, som i at det skulle pakkes ned og op samme dag. Det kom bare aldrig til at ske og for at være helt ærligt så er det faktisk ikke færdigt endnu :/
Det er virkelig noget der kan få mig til at blive vanvittig ked af det. Der er ikke så meget at gøre ved det, men lige nu er jeg slet ikke tilfreds med hans værelse, så jeg håber at julen kan gøres lidt ved det.
Den lille viking tog egentlig flyttedagene okay, det foregik hen over en weekend og vi havde inviteret farmor og farfar til at hjælpe med ham mens vi slæbte med nogle venner. Farmor blev en hele uge efterfølgende også, for at den lille viking rigtig kunne blive tilpas i den nye lejlighed.

Det eneste vi ikke flyttede var faktisk den lille vikings dagpleje, og det lyder måske vildt underligt at skulle til København hver dag med den lille purk, men jeg sidder og skriver speciale herinde i København og skulle vejen alligevel.

Samler sofa med farfar

Samler sofa med farfar

Efter

Og det der med at beholde den lille vikings dagpleje var BESTEMT det værd. For hooold nu op, da hverdagen først rigtig begyndte så græd han HELE TIDEN. Han var ikke tilfreds med noget som helst og kunne slet ikke være i sig selv, han ville ikke sove, han ville ikke være vågen, ikke spise eller noget.
Når vi sagde det til den lille vikings dagplejemor så kiggede hun undrende på os og sagde “jeg har ikke oplevet ham anderledes overhovedet”, og det gav virkelig høvdingen og jeg ro. Så vidste vi der var 1 sted han kendte og kunne genkende. Jeg tør ikke tænke på hvor længe det hele havde stået på hvis vi havde skiftet institution også.

2 måneder efter

Nu her 2 måneder efter så trives den lille viking i stor stil, han ELSKER at kører med tog hver morgen, og vi cykler ned til stationen, bortset fra de dage hvor vi kører med høvdingen ind til arbejdet.
Den lille viking har stadig sin dagplejemor i København, men har fået plads i den integrerede vuggestue som vi har søgt, og den plads har han fra den 15.4. og for os betyder det ikke noget at vi har fire måneder mere hos dagplejemoren i København. Havde vi kunne flytte hende med så havde vi gjort det 🙂

Det eneste vi mangler nu er at gøre den lille vikings værelse sådan helt færdigt, jeg har hørt en lille fugl synge om at han får et nyt møbel i julegave og vi har også fået en juniorseng til ham som han har stående derinde sammen med sin gamle tremmeseng (juniorseng). Den seng bliver snart skilt af sammen med ham og så ser vi hvad tiden gør ved ham.
Han bliver stadig puttet og sover hele natten inden ved os, men det gør os faktisk ikke spor, vi nyder i stor stil at have ham liggende der snorkende imellem os.

På vej ind til København i tog.

På vej ind til København i tog.