Close
Gode nyheder, og SÅ klar til sommer
facebook pinterest twitter

Gode nyheder, og SÅ klar til sommer

Avatar
friluftsmor 8 april 2016, 08:51

Jeg må indrømme der har været ret så stille herinde på friluftsmor, før vi ved af det er det jo sommer. Det seneste opslag jeg skrev var at vi prøvede homøopati for at se om ikke det ville hjælpe Storm på vej til en hverdag uden hans spacer.

OG VED I HVAD!!!!

Vi er på 4. uge nu hvor han ikke har været på den skide spacer en eneste gang!! Han er ikke engang på sin homøopatiske medicin mere, som jo kun skal bruges ved hoste, astmatisk bronkitis eller ved slim hoste (det er dem vi har stående). Han går rundt og er lidt små forkølet i ny og næ men vi er også en masse andre der skranter fordi vejret ikke rigtig ved hvor det vil hen endnu.

Jeg er simpelthen så overlykkelig en mor, og jeg har en super glad dreng, der sover igennem om natten, mellem 11 og 12 timer og stadig puttes til lur som en drøm.

En ting vi også har gjort for at mindste astmatisk bronkitis anfaldende er at fratage ham komælk. Det har bestemt ikke været en svær ‘kamp’, faktisk slet ikke nogen kamp. Han er ligeglad. Far kan sidde og drikke mælk lige foran ham og han peger bare på sit vand. Og i dagplejen er der heller ingen problemer med de andre børn.
Mit mælkeforbrug er også sat voldsomt ned, for at sympatiserer med Storm, og bare generelt i det jeg synes jeg drak alt for meget.

Sommerklar

Samtidig med alle de gode nyheder så er jeg også kommet i voldsomt sommer humør og jeg er i gang med at få noget sommertøj hjem til min lille fyr. Der er jo bare så meget der er så voldsomt nuttet, som I kan se på billedet så fik den ikke for lidt. Der er flere forskellige mærker og jeg tror ikke jeg er færdig endnu. Han bliver en rigtig lækker lille sommerdreng.

Storm har også erhvervet to par fine nye sko, og han er helt vild med dem, når vi kommer ud af vinterstøvlerne efter dagplejen, så henter han sine sandaler eller sine sommersko og vil have dem på. Så går han rundt i dem indtil han skal puttes til aften.

Det er virkelig lækkert at have en rask og super glad dreng!

IMG_7243

Sommertøj med alt hvad det indebærer, sko, tøj, badeshorts…..

IMG_7247

Min lille Rasmus Klump elsker, med sine helt nye sko…