Close
Hjemme igen… på lånt tid
facebook pinterest twitter

Hjemme igen… på lånt tid

Avatar
friluftsmor 19 september 2017, 09:48

Der er ikke noget at sige til at vi var skræmte, så hurtigt vi var røget ind, kun få dage. Vi vidste også godt at vi havde leget med ilden når nu vi var taget til Jylland. Men familien for os er alfa omega og vi ville ikke have misset den barnedåb! Oveni havde vi fået grønt lys fra den stærke vikings læge og det er det som betød noget for os, uanset hvad folk så siger.

Hverdag, struktur … hvad er det?

Det var sindsygt fedt at være hjemme, det var slet ikke til at beskrive, men det var samtidig også mega hårdt. Man stod med det hele selv, og vi havde også begge børn. Høvdingen havde stadig lidt tid hjemme, men skulle begynde arbejde igen den 31. august, og jeg kan huske at jeg blev skræmt jo tættere vi kom på denne dato.

Den stærke viking er speciel i den forstand at han stadig ikke spiste selv, han ville have mange daglige opkastninger som både skyldes hans sonde men også hans diagnose. Det er noget han vokser sig fra.

Men herhjemme prøvede vi på bedste vis at få den stærke viking til at spise, men det er bare ikke den nemmeste opgave. Samtidig så havde jeg specielt super svært ved hans struktur. For han sov bare når han ville og var meget sjældent vågen og man kan ikke bebrejde ham for han havde været super meget igennem allerede. Vi forsøgte på bedste vis og heldigvis havde ikke heller ikke blodsukker problemet længere så det var en kæmpe byrde der var taget af vores skuldre.

Den reelle hverdag

SÅ begyndt hverdagen igen og høvdingen begyndte på arbejde. Det var en stor omvæltning, hvem skulle hende den vilde viking hvem skulle bringe.

Den stærke viking var tit med over og enten bringe eller hente den vilde viking.

Den stærke viking var tit med over og enten bringe eller hente den vilde viking.

Jeg husker det som en stressende tid, men det var også en god tid for vi var sammen, vi var hjemme og vi var en familie!! Det var så skønt, og det mest fantastiske var at den vilde viking reagerede så skønt. Han vågnede om morgenen og spurgte altid først “hvor er den stærke viking henne?”. Den dreng elsker bare sin lillebror til månen og tilbage igen, ikke tale om han skulle indlægges!

Næste kontrol

Vi skule stadig gå til kontrol og kontrollen nærmede sig, men nej!! En formiddag dagen før den stærke vikings kontrol, kom feberen. 39,5 og mor her måtte afsted til Riget…. kun tre uger efter sidste indlæggelse…

Hvad gør vi forkert…??!!