Close
Jamen hvad så med den dåb der?
facebook pinterest twitter

Jamen hvad så med den dåb der?

Avatar
friluftsmor 5 oktober 2017, 18:49

Afsted det gik, søndag aften LIGE efter vi var kommet hjem fra Århus alle sammen. Jeg tog den stærke viking med på Riget og høvdingen blev hjemme hos den vilde viking.

Ankommet til Riget

Som altid når vi kommer til Riget (børnekirurgisk afdeling) kommer der en sygeplejeske som lige spørger lidt ind til den stærke viking og bestiller blodprøver med det samme. Denne aften gik det super hurtigt og vi kom ind til undersøgelse hvor der blev taget blodprøver af den stærke viking.

Som altid gør det hamrende ondt på den stærke viking og samtidig bliver han mega utryg fordi han ikke ved hvad der foregår. Jeg har så mega ondt af ham og prøver for alt i verden at være stærk, jeg sang sange for ham og trøstede ham så godt jeg kunne, men lader også personalet komme til, for det skal bare overståes.

Heldigvis er den stærke viking hurtig at trøste og han blev hurtigt god igen, disse blodprøver sendes altid ind fremskyndet og vi kunne gå ned i køkkenet og vente på svar (tager typisk en time), da det var så sent på aftenen var de igang med at gøre en stue klar til os, fordi de gerne ville have vi overnattede uanset hvad blodprøverne sagde.

Blodprøve svar

Blodprøverne kom hurtigt og den stærke vikings infektionstal hed 18 (normal er det 0-10, under 50 er virus over 50 er bakterie). Sygeplejesken fortalte at vi kunne bo på kattestuen, og den var ved at blive gjort klar og hun ville lige ringe til den stærke vikings læge for at hører hvad de gjorde.

Hun kom kort efter tilbage, hvor vi befandt os på stuen, og sagde at hans læge gerne ville have ham i antibiotika, just in case, som beskrevet før er de ret aggresive hvad det angår når den stærke viking får en feber, netop fordi det kan betyde infektion i leveren og det er ikke skide heldigt.

Så der blev ringet til anæstesi som kom op på afdelingen for at ligge et drop på den stærke viking. Det er ALDRIG lykkedes dem før, så jeg forventede at han igen igen skulle ned og sove for at få lagt midline eller andet… suk

Godnat

Klokken var efterhånden mange og den stærke viking var skide træt han faldt i søvn hele tiden, og blev vækket af blodprøve og nu anæstesien. De kom og ville lægge drop, og seriøst… det tog dem 30 sekunder at lægge et drop i hånden på ham!! Jeg var målløs, jeg skyndte mig at tage ham op, og trøste men det drop det sad der bare!! JA TAK!!

Vi gik tilbage til stuen og den stærke viking lå nede i sin lift, og jeg gik i gang med at klargøre hans hospitalsseng, nu er det jo ikke første gang vi er der, så jeg fik den gjort super mega hyggelig og fik lagt himmel henover i form af et lagen og lavet en rigtig god hule! Han havde sine yndlingsdyr, og legetøj med inkl en lille søhest som kan spille musik og han sov bare. Klokken blev 3 inden jeg fik lov lige at få mig lagt. GODNAT

Mandag morgen

Så blev det mandag og jeg havde sovet mega dårligt, den stærke viking havde sovet sådan ok, men han er ikke tryg på Riget og det er tydeligt at mærke på ham. En sygeplejeske, som kender den stærke viking, kom ind på stuen og sagde at hans læge havde givet ham fri i dag. Ingen stuegang, ingen blodprøver, men han skulle have sit antibiotika og så skulle vi se blodprøverne tirsdag morgen.

Det der var anderledes nu var den stærke viking var meget mere sig selv, han havde det ikke mega dårligt, han havde overskud til at smile til sygeplejeskerne og være sådan nogenlunde sig selv. Han nægter stadig at spise på Riget, men det er også en måde at sige fra på, så det bliver ikke set underligt på. Han får blot lidt mere væske i sit drop når han ligger der.

 

Min lille, men stærke viking som klarer sig så godt!

Min lille, men stærke viking som klarer sig så godt!

zZzzzZZzz, men det er hårdt.

zZzzzZZzz, men det er hårdt.

Tirsdag… hvad nu? og hvad sker der med den dåb der?

Farmor var heldigvis kommet prompte om mandagen allerede for at hjælpe, både med den vilde viking og bare generelt at vi har under en uge til den barnedåb og de 50 gæster kommer…. pyyyh!!! De havde aftalt at komme alle sammen på Riget tirsdag på besøg og det glædede jeg mig specielt til.

kl 10 skulle den stærke viking have sin antibiotika, men kl 10.05 var der ikke kommet en sygeplejeske endnu, hmm. Nå men kort efter stod både sygeplejeske og hans egen læge på stuen. De fortalte at hans blodprøver så aldeles nydelige ud og vi stoppede antibiotikaen …. nu!! og så måtte vi gerne tage hjem..

HVAD; HVEM, HVOR!!!…. hjem? jamen…. 5, 7 eller 10 dage… jamen hallo!!! Var det seriøst bare en virus!!!!

DET VAR EN VIRUS!!

Vi tog hjem selv samme efter middag, og så skal der altså skrues op for de barendåbs forberedelser…!!!

 

Husk at følge mig på instagram, der får I historierne en lille smule hurtigere 😉

Droppet, lige inden det tages ud.

Droppet, lige inden det tages ud.

Droppet er ude!!

Droppet er ude!!