Close
Når en skidt nat bliver til en god dag
facebook pinterest twitter

Når en skidt nat bliver til en god dag

Avatar
friluftsmor 18 november 2015, 15:18

Brrr, det regner, det er koldt og det er generelt ikke særlig sjovt at være cyklende om morgenen med en lille fyr bag på. Ovenpå nogle rigtig regnfulde dage er det også svært når der så kommer en rigtig skidt nat.

Selvom vi er super obs på at pakke Storm ind, så ved vi jo alle at det er en tid fyldt med forkølelse. Og Storm skulle ikke snydes, han er dog stadig ved super godt humør og ingen feber så han har været i dagpleje mandag og tirsdag.

Det skulle så lige være sådan at natten til onsdag var en hård hård nat for den lille mand, ikke nok med at han havde massiv mavepine. Vi var slet ikke i tvivl om at det var det. Av av av den lille mand var utrøstelig. Så skulle han også lige tisse det hele igennem og da mavepinen langsomt havde fortaget sig så ville hans hoste ingen ende tage.

Jeg tænker den hoste mest var fordi han havde skreget SÅ meget over den dumme mave, at han var blevet helt tør. Selv vand hjalp ikke engang. Det krævede blot sengetøjsskift. Da kl havde ramt 4.40 og der endelig var ro på den lille fyr sagde jeg til mig selv: “han bliver hjemme i morgen”.

Jeg synes ikke jeg kunne være det bekendt at sende Storm afsted når han havde haft så hård en nat. Han sov til kl 8 næsten fordi jeg bare lod ham sove og kl 6 da kæresten stod op. Sagde jeg kort, han bliver hjemme, skriv til dagplejemor og jeg skal nok blive hjemme hos ham (min kæreste sidder i eksamensperiode lige nu med aflevering på fredag).

Da klokken så var 8, blev jeg mødt af en frisk og glad lille mand der var ude på spillopper og hvor er det lækkert at se oven på sådan en nat. Vi har brugt hele dagen på bare at tage den helt med ro. Gået lidt rundt (jep, vi er sørme begyndt at gå) og generelt bare hygget. Spist inde ved stuebordet (man må meget når man er ‘syg’) og leget.
Da Storm virkede dejlig frisk tænkte jeg at vi kunne gå en tur ned til søen og så et smut på legepladsen hvis han magtede det.
Vi fik både set på egern, ænder og måger og Storm hyggede sig gevaldigt så vi fik os et par rutsjeture, en tur på gyngen og fik gået lidt rundt i sandet. Men så var den lille mand også godt træt igen.
Det skal også lige siges at Storm var vildt begejstret for de mange dyr.

IMG_5819

Det er rigtig hårdt at være udenfor når man er lidt forkølet.

Efter en lille time udenfor, tog vi lige Aldi på vejen hjem og købte en banan som blev nydt med stor fornøjelse ved stuebordet inde i varmen.

Det er så super givende når en skidt nat kan blive til en god dag.