Close
På overarbejde
facebook pinterest twitter

På overarbejde

Avatar
friluftsmor 27 september 2017, 09:00

Som før beskrevet er det ikke det nemmeste i verden at komme hjem igen. Man skal have en struktur op og kører og man er stadig ny i alt det her med at være mor til to, og den stærke viking er ikke en normal baby… han tager bare meget tid. Også fordi han ikke spiser selv og er på vanvittig meget medicin, I får lige et billede af hans daglige indtag….. Velkommen hjem!

Alt dette skal dagligt i den stærke vikings lille krop

Alt dette skal dagligt i den stærke vikings lille krop

Weekend

Heldigvis var det weekend vi kom hjem til hvilket betød at høvdingen var hjemme, men farmor og farfar blev også. Det var ret så heldigt, for for næsten et år siden havde jeg købt billet til Vi elsker 90erne i både Næstved og Tivoli. Og det var dagen efter udskrivelsen at jeg skulle afsted. Selvom det virker helt vildt selvisk, så havde jeg sådan brug for at komme så langt væk fra Riget som overhovedet muligt, og nemmeste måde at gøre det på var også ikke at skulle tænke den stærke vikings medicin en hel dag.
Jeg glædede mig super meget til en dag som jeg havde glædet mig enormt meget til, og det var over alt forventning at være afsted med vennerne. Vi tog afsted kun for at se Aqua som var hovednavn og som jeg har været fan af de sidste 21 år, så det var altid skønt at se dem igen, og så endda to gange på én dag. Jeg elsker det.

Aqua i Tivoli

Aqua i Tivoli

Det var super godt at være afsted, men jeg havde selvfølgelig kontakt til hjemmet hvor den stærke viking kastede meget op, det er som om han tit reagere på utryghed ved at kaste meget op, så det er noget vi skal leve med og hans læge har også sagt at det er noget børn med hans diagnose gør, og han vokser fra det. Det er super dejligt at vide at han vokser fra det.

Kontrol

Den kontrol der lå kun 4 dage efter vi var udskrevet var en historisk kontrol i vores øjne!! Dagen inden kontrollen havde neurologisk og metabolisk afdeling (kan I huske ALLE DE SKIDE PRØVER der blev taget af den stærke viking i det lange forløb på Riget) ringet til os. Og de kunne med glæde fortælle at nu slap de den stærke viking. ALT var testet, som i ALT, og der er ingen genfejl, der er ingen hjerneskade, der er ikke noget svar på hvorfor hans blodsukker fuckede sådan op, det vigtigste er at det gør det ikke mere, OG når jeg skriver at der ikke var andet end hans galdevejsatresi så ja, han er også testet negativ for cystisk fibrose (som hans læge kort havde mistanke om at han havde)

En tur i fælledparken efter en skøn kontrol.

En tur i fælledparken efter en skøn kontrol.

Så til kontrollen havde vi jo allerede hænderne over hovedet og var så glade. Kontrollen gik også godt og blodprøverne så fine ud, så vi kunne vende hjem fra Riget, den ALLERFØRSTE KONTROL HVOR VI IKKE ENDTE I EN INDLÆGGELSE!!!

Overarbejde

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at den stærke viking er en mundfuld. Vi går til kontroller på Riget, vi går til fysiologisk kontrol på Hillerød Hospital, vi har fået Fysioterapeut OG ergoterapeut i hjemmet og der er noget at se til. Specielt fordi den stærke viking ikke er motorisk med da han har lagt stille i en hospitalsseng i 3,5 mdr.

Så der er nok at se til når man er på barsel med sådan en lille fyr, men jeg kan love jer for at det går fremad. Jeg sidder i skrivende stund her og kan sige vi netop er hjemvendt fra en dejlig tur til det sønderjyske hvor vi har været til barnedåb. Den stærke viking ligger ved siden af mig og sover ovenpå morgentræningen og ved i hvad…. Vi har sku ikke været indlagt siden den 18. august hvor vi blev udskrevet og tog på bakken samme dag!!

Vi har det godt!!

Og hermed vil jeg afslutningsvis stoppe føljetonen med en ALT for hård start for et lille bitte individ. I kommer stadig til at hører meget mere fra os, for den stærke viking er jo ikke rask og det bliver han aldrig, og den vilde viking har også en masse ting som helt sikkert er et skriv værd.

Tak fordi I læste med omkring de hårdeste måneder i mit liv nogensinde, og jeg tror langt fra vi er færdige endnu, vi ved der kommer indlæggelser i fremtiden, vi ved der kommer kontroller. Men når man nu har været hjemme i snart halvanden måned så begynder man sku at håbe på at hverdagen faktisk overtager, og det er skønt!

Oveni det så er den stærke viking sørme 5 mdr i dag!