Close
Pop-up Showroom fra Stokke
facebook pinterest twitter

Pop-up Showroom fra Stokke

Avatar
friluftsmor 14 oktober 2015, 06:29

Det er efterårsferie, og det er for så vidt rigtig dejligt. Hvis man da havde ferie.

Nu er det bare sådan at kæresten og jeg ikke har ferie, så derfor er vores lille Storm og dagpleje. Han lægger nok ikke så meget mærke til det da han kun er 1 år gammel, og for at være ærlig så anede jeg ikke at efterårsferien var i denne uge. Da man på universitetet (både det min kæreste går på (RUC) og hvor jeg går (KU)) ikke lige skilter med ferie, fordi vi kører en anden struktur.

Stokke Pop-up showroom

Når det så er sagt, og vi leger at dette er en helt normal uge *host*, så har vi opdaget at Stokke har et pop-up showroom.
‘Jamen hvad er det?’ tænker du så.

Jo ser du, Stokke lancerer en masse nye lækre produkter, og vil gerne inviterer forældre og børn indenfor til at se og forudbestille disse produkter. Et pop-up showroom betyder at ‘butikken’ kun er åben i en kort periode. Og i dette tilfælde har Stokke’s Pop-up showroom kun åbent Fredag (d. 16 okt) og Lørdag (d. 17. okt) i efterårsferien.

Hjemme hos os er vi helt vilde med Stokke’s trip trap stol, der tillader at Storm har kunne sidde med til bords fra han var 1 dag gammel, hvilket vi i hjemmet har synes var en kæmpe bonus. Storm’s far er nemlig utrolig glad for mad og madlavning, og havde Storm med i køkkenet og lave mad da Storm var 13 dage gammel.

Eventet hos Stokke’s Pop-up showroom kan findes på Facebook, du kan også trykke lige HER

Vi har bestemt tænkt os at lægge et visit dernede, hvad med jer?