Close
Sæt alt på standby, når sygdom rammer de små
facebook pinterest twitter

Sæt alt på standby, når sygdom rammer de små

Avatar
friluftsmor 20 oktober 2015, 07:56

Der er stadig rigtig mange ting der går op for mig, her som førstegangs mor. Ting som jeg slet ikke regnede med kunne være så fantastiske, frusterende, dejlige og besværlige. Ja det er lidt en rutschebanetur at blive mor og far.

Det tror jeg til gengæld alle ved, eller i hvert fald har hørt om. Selvom jeg ikke vil undværre moderskab for noget i verden, så er sygdom bare ikke det fedeste.

Natten

Allerede i nat havde jeg på fornemmelsen at nået var galt, Storm som ellers sover så dejligt og gerne igennem vågnede sammenlagt 6-8 gange i nat. Da mor og far vågnede her til morgen var det også fordi Storm var vågnet, 7 minutter før vækkeuret ringede. Igen her er det ikke normal dag, for Storm plejer at blive vækket af far om morgenen når vi vågner.
Da han så kom op, var han vildt pyldret, det kan jo nemt være grundet den hårde nat, men jeg synes altså også han var varm. Jeg tog derfor hans temperatur ligesom vi skulle ud af døren.
38,2, og selvom den ikke var så høj igen, så er det altså en feber og jeg måtte melde ham syg hos dagplejen.

Når alt sættes på standby

Oveni at jeg har voldsomt ondt af min søn der faktisk kun er blevet mere varm siden kl 7 i morges, så skal jeg godt nok lærer at man bare må sætte alt på standby når en dreng er syg. I dag hedder den sig at jeg skal hente og bringe da far har lang dag og oveni det har far lige fået et nyt projekt på arbejdet så der var lukket land, mor måtte blive hjemme og vi diskuterede det slet ikke. Sådan er det bare om tirsdagen.
Dog skulle den lille mand jo have været i dagpleje, og jeg måtte i dag droppe et vejleder møde med min speciale vejleder som jeg ikke har snakket med i snart 2 måneder, samt en super vigtig aftale med en veninde.

Sådan er det bare

Jeg er heldigvis blevet bedre til at slappe af og bare erkende at Storm jo ikke kan gøre for han er syg. Og sådan som dagen udvikler sig lige nu (han sover for anden gang i dag allerede og er brand varm), er jeg virkelig glad for jeg valgte at sygemelde ham.
Det vigtigste for mig er at Storm er tryg når han er syg, og derfor så bliver alt arbejde pakket væk. Jeg nåede at aflyse med min vejleder og min veninde inden far tog afsted så Storm havde fuld opmærksomhed, og så må vi bare hygge og putte og nusse i dag.

Alt er tilladt

Så derfor er alt tilladt i dag når man hedder Storm, han skal bare igennem den dumme feber. Jeg har smidt en madras ind på stuegulvet, taget tæpper og dyner i stor stil med ind og der puttes, hygges og nusses for vildt. Hans to første lurer i dag er begge startet på mig, det er nu det eneste positive ved sygdom, de små banditter med krudt i røven vil pludselig putte helt vildt. Det er MÅNEDER siden at Storm har gidet og falde i søvn på mig.