Close
En september med krudt i numsen!!!
facebook pinterest twitter

En september med krudt i numsen!!!

Avatar
friluftsmor 4 oktober 2017, 09:00

Selvom jeg er færdig med min føljeton som jo faktisk var bagudvendt da vi langt om længe kom hjem fra Riget, skal I på ingen måder snydes for stadig at følge vores vilde viking, som er fyldt tre år og vores stærke, men kronisk syge viking som er fyldt 5 mdr.

Rutinen flytter ind

Vi er efterhånden ved at være inde i en god rutine med den stærke viking, det går rigtig godt og han rykker sig fremad på mange områder. Han øver sig konstant i at spise og han er virkelig kommet langt på den motoriske front. Men nu er det jo også bare sådan (som faste læsere nok ved) så er vi ikke en familie der sidder ned særlig lang tid af gangen. Og september har i den grad gjort en prøve på den stærke viking.

Vi træner og leger når den stærke viking er vågen

Vi træner og leger når den stærke viking er vågen

Den vilde viking fylder 3 år

Ganske rigtig, er det ikke vildt. Vores lille viking, som har ændret navn til vilde viking (han er storebror nu jo), blev 3 år gammel den 7. sept, og det gik ikke stille for sig, først over i børnehave og fejrer og senere hjemme var huset fuld af gæster, om fredagen tog vi til sønderjylland for lørdag den 9. sep

Fødselsdag i børnehaven hvor man får fødselsdagskappe på

Fødselsdag i børnehaven hvor man får fødselsdagskappe på

t skulle der holdes fest for familien som bor i jylland (størstedelen i hvert fald). Den vilde viking havde en kanon fest, og der blev rigtig hygget om ham, det var noget han trængte til og det var så dejligt at se at han bare havde det helt fantastisk.

Barnedåb

To uger efter tog vi mod jylland igen for at tage til barnedåb, det var et vennepar fra gymnasiet der skulle have døbt deres lille datter. Det var første gang vi mødte hende og hold nu op for en lækkerbisken. Det gik også kanon godt og både den stærke og den vilde viking klarede det så flot. Gudstjenesten var 1,5 time lang, og der var mange børn i kirken (2 dåb) og alligevel så gik det helt kanon, det var dejligt. VI kørte hjem umiddelbart efter festen og vi kom godt hjem og den stærke viking tog det i stiv arm.

Den vilde viking i kirken, han sang med :-)

Den vilde viking i kirken, han sang med 🙂

Den vilde viking i fint sæt, og klar til fest.

Den vilde viking i fint sæt, og klar til fest.

 

Bryllup

Kun 5 dage senere skal vi så til bryllup i Århus hos høvdingens fætter og hans brud. Pakke sammen igen, og så afsted og den vilde viking skulle på weekend hos min bror så han skulle sættes af på vejen og vi tog så den stærke viking med til bryllup. (Den stærke viking har stadig sonde, så han kan ikke passes af andre end os og en sygeplejeske i øjeblikket).
Brylluppet var helt fantastisk og den stærke viking var alt i alt en fryd at have med, han brokkede sig meget lidt og han var en super god fyr at have med.
Da vi så skal afsted mod sjælland dagen efter så måler vi en temperatur på 38,5…. ØØØH NEJ! Det betyder et opkald til Riget. Vi holder lige lidt i mente med at ringe fordi vi er i Århus og uanset hvad skal den stærke viking jo lige fragtes til sjælland inden der kan gøres noget.

Vi får hentet den vilde viking som har haft så god en weekend han simpelthen er faldet om af træthed da vi ankommer, jeg har sjældent set noget så sødt. Da han vågner er han meget ked og vil gerne putte, han vågner lidt mere op og vi vælger at tage mod sjælland også grundet den stærke viking og hans feber.

Feberen raser

Vi vælger at tage feberen på den stærke viking med det samme vi kommer hjem, det var en rigtig god idé vi gjorde det, for den hed nemlig 39.6 og SÅ RINGEDE VI TIL RIGET. De bad os jo selvfølgelig komme ind, så jeg vendte en taske fra weekenden på hovedet, pakkede det vigtigste og tog derind med den stærke viking.

Vi nåede at være hjemme i 7 uger…… nu er vi på 0