Close
Skyggehygge
facebook pinterest twitter

Skyggehygge

Avatar
friluftsmor 5 maj 2016, 20:26

I bedste tryg fonden stil vil jeg dele et indlæg omkring skyggehygge.

Vi har ramt maj og med det er solen da for alvor kommet frem, og den er allerede farlig nu. Ikke kun for vores hud, men også for vores krob så kan dehydrere.

Hvad bruger I til at beskytte jeres små mod solen? Når de leger og når de sover?

Jeg ved at solcreme er altafgørende i leg under åben himmel, og solhatte. Men leg i skyggen kan også sagtens lade sig gøre fx via et UV telt som kan købes overalt! I alle størrelser og afskygninger. Vi ejer et hvor der kan stå min vores drengs lille badebassin indeni. Så skyggehygge og nedkøling blev lige én og samme ting, bonus!!

Så kommer vi til den lidt mere alvorlige ting, nemlig søvnen. Jeg bliver simpelthen så gal når jeg ser folk dække deres barnevogne til med stofbleer, specielt hvis vi taler små spæde babyer.

Det bliver så vanvittig varmt inde i den barnevogn, det er ubeskriveligt. Prøv, bare for at teste, at stikke hovedet ind i en barnevogn uden barn, uden myggenet eller noget, bare en åben barnevogn som har stået i middagssol. Du vil blive overrasket! Så overvej situtationen med en stofble! Der bliver advaret HVERT år, og hvert år ser jeg flere med stofble over barnevognen. Snøft!!

Det vi har gjort for at skærme for solen er at købe et solsejl, det kan bindes på ALLE barne- og klapvogne der har en kaleche. Det vi har har faktoren UV 50, og det er bare SÅ godt! Sejlet kan trækkes helt ned over barnevognen, så mørker opstår for barnet. Men der er lift huller i siden og du ender ikke med total hedebølge! Den har været uundværlig for os, og med en dag ude fra 10-17 for os i dag har den været guld værd!

Så husk nu den skyggehygge (12-15/16), solcreme og solSEJL!

Stofbleen er til gylp, ikke til afskærmning.

Vi holder skyggehygge. ZzzZzz

Vi holder skyggehygge. ZzzZzz