Close
Syg, syg og atter syg
facebook pinterest twitter

Syg, syg og atter syg

Avatar
friluftsmor 2 marts 2016, 20:40

Bloggen har lagt lidt stille, og det var egentlig heller ikke meningen jeg ville skrive i aften, da jeg selv ligger med bihulebetændelse.

Men nok om mig, min dreng har som I sikkert nok ved, Astmatisk Bronkitis. Han har været så meget syg, og der følger typisk denne bronkitis med hver eneste gang. Det har faktisk ikke været os muligt at få ham trappet ud af sin medicin, siden han fik det da han var 8 mdr gammel, nu er han 18 mdr.

Jeg synes slet ikke det er fedt når min dreng er syg, og jeg er faktisk ved at være rigtig træt af det. mest af alt for hans skyld. Han sover så dårligt på grund af den dumme dumme hoste! Og så starter vi pludselig forfra med medicinen.

Så nu skal der altså nye midler i brug!

Jeg var faldet over et indlæg i en gruppe på facebook omkring natur medicin. Nærmere betegnet homøopati. Jeg er helt ny i faget, men jeg fik vejledning til de flasker jeg har købt (billedet), og det sindsyge var at da min dreng hostede på sit højeste i seneste sygdomsforløb så holdte det op indenfor få dage. Om det så er dråberne, ønsketænkning eller hvad dælen det er, det ved jeg ikke, men han holdte op!
Bedring skete faktisk et par timer efter jeg begyndte på akut kuren der står på flasken…. Jeg fortæller mig selv at det virker! Og det jeg synes er helt fantastisk er at det er naturligt!

Vores hjemmeapotek tæller lige nu:
Drosera Comp. (til fx astmatisk bronkitis)
Ipecacuanha comp. (til slim og svær hoste med tendens til opkastninger)
Broron (til hoste uden slim)

naturmedicin

Oveni dråberne (som vi ikke giver mere nu, da han ikke er syg mere) er vi også begyndt på et produkt der hedder Probiotic. Det er et produkt som jeg aldrig nogen sinde har hørt om, men igen fået det anbefalet af en person i en gruppe på facebook.
Synes du det lyder lidt bekendt, så kender du sikkert antibiotika… Det her er probiotika, det er en masse bakteriekulturer som hjælper enormt på immunforsvaret og fordøjelsessystemet.

Nu har min dreng kun fået det et par dage, men vi begynder snart at trappe helt ud af medicinen igen og så må alt denne naturmedicin vise sit værd.
Jeg ved i hvert fald snart ikke hvad jeg skal stille op længere, så nu prøver vi ALT indtil en løsning findes.