Close
Tænk på hvad du lærer dit barn!
facebook pinterest twitter

Tænk på hvad du lærer dit barn!

Avatar
friluftsmor 2 juni 2016, 13:02

Jeg bliver ked af det og jeg bliver rigtig rigtig sur, så jeg undskylder på forhånd for den hårde tone.

Nu er det komme frem at en forældregruppe er meget hidsige og imod at der er mandlige pædagoger i deres børns dagsinstitutioner. Læs mere her

Ligestilling

Jeg har før skrevet en blog omkring ligestilling, men jeg føler jeg er nødt til at råbe op omkring det her! Kald det ligestilling, ja kald det hvad du vil, men det er IKKE i orden vi skærer mandlige pædagoger og pædofile over en kam, det er det bare ikke!

En mandlig pædagog har ligeså meget ret til at være i sit job som pædagog som en kvinde har, er der måske ikke flere og flere kvinder der bliver ledere?
Jeg synes ikke det er fair at man bliver stemplet som en person der ikke kan gøre sit arbejde ordenligt eller ligefrem pædofil bare fordi man er en mand. Når nu man synes det er det fedeste i verden at arbejde med børn, og det er uanset alderstrin.

Det er jo alle steder der er disse problemer med mænd der er i arbejde med børn. Et eksempel: Jeg er trampolin træner i min fritid og det var min kæreste også en overgang. Alle skal skrive under på at de har en ren straffeattest selvfølgelig, men han har faktisk ytret til mig at han fra tid til anden følte sig overbegloet af forældre når han har hjulpet en springer op og ned fra trampolinen…. Altså hallo??!!

Tænk på hvad du lærer dit barn

Når man reagerer på den måde vil barnet føle at det mandlige køn er forkert, og hvordan gør man så lige når der også er en far i hjemmet?
Man skal som forældre sætte sig som et godt eksempel, for børn kopiere os og de gør det allerede meget tidligt!! Jeg får selv at føle for det i øjeblikket.
Jeg tænker bare, at det er skide synd at børn ikke får lov til at få et skide godt forhold til en mandlig pædagog hvis denne mandlige pædagog nu er skide god i sit fag!
Restriktioner, regler og jeg skal komme efter dig gør at de mandlige pædagoger i flere institutioner ikke må trøste, ikke må skifte ble, ikke må putte og ikke være inde i samme rum som et barn.

Jeg synes vi skal stoppe os selv og tænke på HVOR FÅ sager der har været vedrørende pædofili i denne henseende, i forhold til at nogle forældre jo nærmest holder ALLE mandlige pædagoger til ansvar for hvad meget få har gjort over en længere årrække.

Der skal ikke herske tvivl om at overgreb på et barn er noget af grusomste man kan gøre. Men som barn er det at have et forhold til det kvindelige OG det mandlige køn fanme vigtigt i deres udvikling og hvorfor ødelægger vi det ved at kigge skævt til alle mandlige pædagoger?

Det stopper ikke her

Nej, det gør det ikke, for det kommer ned til det her med at vi oveni ikke synes mandlige pædagoger er okay uanset køn på vores barn også er skide kropsforskrækkede. Og det er her hvor jeg bukker bagover af forargelse.
Tænk at et billede med komikeren Torben Chris i et badekar med sin 2 årige datter kan blive spredt over hele verden, og nogle steder bliver han hyldet, mens andre steder bliver han stemplet som pædofil….

Børn skal fanme (undskyld mit franske) have lov at være børn, og dermed er der INTET seksuelt eller forkert ved at en far går i bad med sin 2 årige datter.
Den værste jeg har hørt til dato var en far der ikke turde skifte sin datters ble når familien var på tur i det offentlige rum. Alle de blikke det ikke kunne give……..??

Hvad er det vi lærer vores børn? Det er ret simpelt

  • vi lærer dem at en krop skal være PERFEKT for de ser kun nøgne eller halvnøgne kroppe igennem reklamer
  • vi lærer dem at mænd ikke er autoritære personer, og vi underkender dem det mandlige køn
  • vi lærer dem en voksen verden som slet slet ikke eksisterer i deres hoveder

Så STOP! Vil I ikke godt, jeg beder jer.

Storm og far der hygger med snapchat

Storm og far der hygger med snapchat