Close
Velkommen i 2016, et nytårsforsæt der holder?
facebook pinterest twitter

Velkommen i 2016, et nytårsforsæt der holder?

Avatar
friluftsmor 4 januar 2016, 11:29

Rigtig godt nytår alle sammen, og velkommen i 2016.

Det har været en hel igennem total hektisk december måned og jeg har simpelthen ikke haft muligheden for at åbne min computer. Det skal heldigvis være slut nu og hverdagen begynder jo igen.

Jeg ved mange laver nytårsforsæt i slut december, og håber så på at et årsskifte er nok til at få sparket sig selv nok bagi til at kunne ændre sine vaner. Det er jo typisk det nytårsforsæt går ud på.

Men hvad er så mine nytårsforsæt, jeg startede med at tænke at det gad jeg ikke sætte mig for at lave, for man holder dem aldrig, og selvom det kan være et mål for mange så har jeg kun det mål at være der for min dreng som snart er 16 måneder, og virkelig er blevet en gut med en masse fart på.

Men i går slog det mig, at man kan jo også lave nytårsforsæt som ikke behøver kun at være for mig, men for familien. Min kæreste har fået en juicemaskine, og han laver gladeligt juice om morgenen og det er af alt fra appelsiner og i æbler til gulerødder og rødbeder. Men hold op sådan en juicer laver meget ‘affald’.

Så derfor er mit nytårsforsæt:

  • blive bedre til at spise rester, og stoppe madspild

 

Man kan nemlig bruge juice affaldet, eller pulp som det hedder til en masse super lækre ting! Muffins, omeletter, pandekager, kødsovs og alt muligt andet.
Kun fantasien sætter grænser og så er det jo hamrende sundt.

Det bedste ved den nye juicer er at den lille herhjemme slupre juicen i sig som saftevand. 🙂

Oveni det så har jeg fundet en fantastisk app på app store, den er helt gratis og hedder forresten. Her finder den opskrifter til dig hvis du lige har en rest et eller andet. Her til morgen fik jeg brugt en rest butterdej (fra vores lækre wellington vi fik nytårsaften) og den blev til pesto snegle. Lige i håndstørrelse til den lille.

Har I nogle nytårsforsæt, og hvad vil I gøre for at holde dem?