Close
Vi skal lige ud og handle
facebook pinterest twitter

Vi skal lige ud og handle

Avatar
friluftsmor 15 marts 2016, 18:49

Overskriften kan måske virke skræmmende, når man har en lille en med på tur, dagen har været lang og man gider faktisk ikke rigtigt at handle.

Desværre er det noget der skal gøres fra tid til anden og jeg tror stadig på at man kommer langt med overskud, forståelse og ikke mindst tid.
Jeg ved tiden er sparsom i hverdagene, men jeg vil hellere forsinke maden med nogle minutter fremfor at skulle trække en skrigeunge igennem en butik.

Den metode som pt virker for både Storm og jeg er at lade ham gøre et eller andet når vi er ude og handle. Skal vi have rigtig få ting så får han lov at holde en varer og bærer den op til kassen og skal vi have lidt mere for han lov til at kører med kurven (billeder, som begge er taget efter en lang dag i dagplejen).

Jeg kan mærke han både er stolt og han forstår bedre hvad der foregår når han selv er med i det der bliver gjort. Og ja det tager selvfølgelig lidt længere tid end hvis jeg bare lige tog ham op på armen og styrede ned efter de bacon i tern vi manglede, men på den her måde der hygger vi os. Storm har det sjovt og indtil nu har vi ikke haft skrigeture.

Vi manglede kun bacon, Storm bar det fra hylde til kassen, lagde det selv op på båndet. Ventede tålmodigt mens jeg betalte og bar det hele vejen hjem.

storm bacon

Som det kan ses på det rystede billede så går det lidt stærkt, men Storm har styr på vognen.

storm irma