10 ting man ikke vidste var et problem.

Først når man får børn, finder man ud af at det andre brokker sig over, faktisk passer. Listen kunne sikkert fylde biblen, hvis alle kom med deres erfaringer, men her er min liste.

  1. Søvnløse nætter. Havde en romantisk forestilling om, hvor hyggeligt det måtte være og sidde med baby i armene, mens andre sover, og bare nyde hinanden og stilheden.. min bare blege popo. stilhed, hvor? baby græder, mens man paniske traver op og ned af gulvet og synger sange, man ikke kan teksten til, alt imens ens arme syre så meget, at man faktisk er stolt over ikke bare at give slip på baby.. ren lykke hahaha
  2.  Baby sover igennem,men man sidder trofast oppe og venter, fordi der er jo ingen grund til at gå i seng, når nu baby vågner om lidt, men det gør baby ikke. Nu starter en nat, hvor man løber pendulfart mellem ens egen seng og babys seng, for at være sikker på, at han trækker vejret. Man hopper ud af sengen hver gang man høre lidt lyde fra børneværelset, for nu vågner han, men niks, han sover stadig, men mor fik til gengæld ikke sovet den nat, og her gik man og drømte om en nat, hvor baby sov igennem, i håbet om at indhente lidt søvn-hahaha- stadig i underskud af søvn.
  3. Mælk der siver, ja hvor sexet er det lige, når mælken er løbet igennem indlæg, bh og tshirt, bare fordi baby græder, og toppen er da hvis det ringer på døren, så skal man da lige finde trutmunden frem, i håb om at folk kun fokusere på ens underlige ansigt, og ikke kigger ned på en utæt arla fabrik.
  4. Overproduktion. Så sover baby en laaaang lur, men babserne ved åbenbart hvornår restauranten plejer at åben, så nu bliver der lavet mælk til den store guldmedalje, av, store helt firkantet babser, så er det det nye “sexlegetøj” i familien kommer frem BRYSTPUMPEN, så hvis man bare skulle føle sig lidt sexet, med et par babser, selv Linse ville blive misundelige på, ja så skal man sidde der og ligne Maja malkeko-muuuh- og manden er mega jaloux på pumpen, for så tæt har han ikke været på dem i laaaang tid, fordi de er så ømme.
  5.  Ammestop, her indtræffer så næste problem, FLASKEN, hvordan er det et problem, tænker du sikkert? Man er ude og køre/handle,baby græder og skal have flaske NUUUUU. Det lille monster skriger, og man jagter febrilsk en mikroovn, der kan varme den møg flaske, heldigvis er man så heldig, at de fleste steder har en mikro, og vil gerne låne den ud. Men ellers kan man da købe flaskevarmeren til bilen.. ja right… det tager ca 20 min før den er varm, og en sulten baby ejer ikke tålmodighed, skrig og skrål.. det er familieidyl i dytten.
  6. Tøj med knapper… Mange knapper… det tager en evighed at knappe dem alle, og hvis baby er umulig og sur, og sparker, ja så er der ikke noget i hele verden, der kan sende mig ud i større frustrationer, end at få knappet det hele og opdage, at der er 2 knapper til sidste hul, wtf. tæl til 10, man trækker hele L…. op og starter forfra, mens man prøver at bevare fatningen. Elsker lynlås-hahaha-
  7. Oppakning. Altså jeg vidste godt man skulle have meget med, når man skulle i by med baby, men at hele vores stationcar skulle fyldes til bristepunktet, det er jo dybt godnat, men man skal da have alt med, så baby ikke kommer til at mangle noget, barnevogn,lift, legetæppe, div legetøj, pusletaske osv. og får man brugt halvdelen, næ, men man skulle jo nødig mangle noget.
  8. Legetøj, ja når baby bliver større, og begynder at lege med legetøj, så kan man samle op hele tiden, og den ene dag hvor man tænker, jeg magter det ikke, og lader skidtet ligge,. ja det er så den dag karma rammer en lige i bagdelen, og man træder på en legoklods. Aaaavvvv, men man skriger ikke højt, åh gud nej, så vækker man jo ungerne, næ man humper stille rundt, og bander alt det man har lært.
  9. Småting. Når man har 2 børn, så finder man ud af, at storesøster ikke er helt så forsigtig, med de små ting på gulvet. Mens hun leger med små perler, ja så ligger lillebror på gulvet og leger støvsuger med munden… “Pas på de små ting” høre man sig selv rappe flere gange om dagen- lykken ved 2 unger.
  10. Rigtig mad. Love it. Der er nu konstant madrester overalt på gulvet. baby øver sig i at spise, og de skal jo lære det, de dejlige unger. Har dog lært at leverpostej stinker. Først træder man i et stykke rugbrød med postej på, namme nam. så tager man baby op af højstolen, børster det værste af, tager ham ind og bliver skiftet, og så skal man op og handle. Mens man står i køen i fakta, hænger postej lugten stadig i luften, og først senere opdager man, at ens trøje er blevet brugt som klud, og man har leverpostej overalt-mums- jeg dufter af travl mor.

hvor meget mere kan du tilføje til listen?

Fru G