5 ting der beviser man er i søvnunderskud…ZZzzzzzzz

hold nu kæft, jeg havde helt glemt hvor træt man kan blive, når ens unge driller med søvnen…. nu er min søn 13 mdr, og han sover igennem til tider. Og ja, det er næsten det værste, når man lige når at vænne sig til at sove 5 timer i træk, måske i et par dage, til at han vågner hver time efter sutten, eller pga tryghed.

Så her sidder en træt mor og blogger om mangler på søvn, i stedet for at lægge sig til at sove, jamen så er det sgu også min egen skyld, men læs nu med, når nu jeg har holdt mig vågen til at skrive om søvnmangel.

Her er min liste over ting jeg bare synes er tydelige tegn på søvnmangel.

  1. Man har en samtale med folk, pludselig kan man mærke at man lytter mindre og mindre efter, ja man står faktisk og stirre på en anden person, mens man sover med øjnene åbne, pludselig kigger de på en og forventer et svar, øhhh.. “ja” siger man så bare, hvorefter man godt kan se, at det enten var helt forkert, eller ikke fyldestgørende nok, og så må man krybe til korset og sige “øh hvad var spørgsmålet” PINLIGT!!!!!!
  2. Hukommelsen, øh hvilken?… Ja alt glemmer man. Man kan tage op og handle efter 1 L. mælk og komme hjem med vare for 200 kr, og når man så skal bruge den skide mælk, tja så er det det eneste der ikke er blevet købt, FUCK!!!
  3. Jeg kan sidde og læse godnathistorie for datten, og bogen begynder at falde ud af hænderne, “ups, hovsa, ej hvor fjollet”, får jeg sagt, i håbet om at hun ikke opdager hvorfor den bog ryger rundt, og pludselig bliver der skubbet til en, “mor du snorker” og så sidder tøsen selv og kigger bog, mens jeg vågner op med savl ned af kinden og siger “nej jeg sover ikke” (LIAR LIAR PANTS ON FIRE)
  4. Når red bull eller kaffe pludselig bliver det, der gør at hele verden hænger sammen, og vasketøjet bliver vasket. Altså personligt burde red bull komme og takke mig for deres stigende omsætning, for hold nu kæft der ryger nogen ned, der mangler bare total overskud, de dage hvor søvnen er noget man er blevet snydt for.
  5. Og den allerværste er, at min tålmodighed ryger sig en tur når jeg er træt. Jeg snapper og skælder, og min datter er begyndt at sige “åh nej, nu er mor pisse sur”, tja så må man jo undskylde. Men vil så også lige sige, at en 5 årig også kan trykke på de rigtige knapper, og der hvor jeg brænder helt sammen er, når hun gør det bevidst. Eller når folk der arbejder i butikkerne ikke bare passer deres job, men chitchatter med kollegaerne, eller ham foran i køen er lidt for arrogant, eller bilerne ikke køre eller stopper når jeg synes det. Min hjerne får en nedsmeltning, og jeg prøver på at kontrollere min vejrtrækning, for ikke bare at ligne en atombombe, der sprænger i luften på de stakkels folk. UNDSKYLD ER MIT NYE MOTTO…

Søvnmangel er roden til alt ondt.

Fru G