10 timers reglen

anja-1.jpgMan får sit første barn, og prøver at gøre alt rigtigt. Man læser de rigtige bøger, og mange af dem. Man lytter til familie og til venner, og alligevel finde man sig selv i situationer, hvor man er på dybt vand. Med min datter traskede vi landet tyndt, med barnevognen, for at få hende til at sove, med det resultat at det øjeblik vognen stod stille, efter hvad der føles som 10 timers travetur, ja så gik der 5 min så vågnede tøsen, og så var det forfra, til stor frustration hos mor og far. Min datter er i dag 4.5 år og er først ved at lære og sove i egen seng, for ja hun skal da putte ved os, det er jo hyggeligt ik ?? jo det er hyggeligt, men grunden til at hun først er ved at lære det nu, er mangle på rygrad fra mor og fars side, vi har ikke orket at tage kampen op, for når hun sover ved os, så sover hun igennem. Den kamp tager vi så bare nu, men nu med en mega selvstændig 4 årig, vi skulle have gjort det fra starten, så havde det nok været nemmere.

Nå men hey, vi gør det bare bedre 2. gang ik?……… JA nu er lillebror så 10 mdr. og vi er først ved at begynde, og prøve, at få ham til at sove i egen seng, men han ender altid i vores seng, hmmm
Vi siger altid stolt, at vi ikke vader rundt med ham i barnevognen. Men faktum er, at vi render rundt om huset, og op og ned af gaden med barnevognen. Ikke lige så langt som med søster, men vi kan ikke bare stille ham.
Hvordan pokker ender man i samme situation igen? var vi ikke blevet klogere? Jo på 1 punkt er vi klogere, vi ved hvor det ender- hahaha- med en stædig 4 årig, vi igen, igen, skal have til at lære og sove selv, puha, det er op af bakke. (Skriver jeg med et skævt, smørret smil).
Det skal dog siges vi er blevet bedre til nogen ting. Med søster steriliserede vi sutter hele tiden, hvis den endte på gulvet, bom, ny sut, de må jo ikke få bakterier vel? Tihi med lillebror, ja hvis sutten ryger på gulvet, ja så gælder 10 timers reglen, den skal bare samles op og pustes på, inden der er gået 10 timer hahaha, de skal jo have lidt bakterier for at få et godt immunforsvar ik?
Med søster var vi meget obs på, hvad hun måtte spise og hvornår. Nu med lillebror, tja, jeg kan med hånden på hjertet sige, at han ikke er kræsen, han får det vi andre får (på nær de få ting baby slet ikke må få). Vi er ikke så pylret, han skal da smage flødeboller og citroner og alt andet godt. Når bare han ikke tager skade.
Laver i de samme ”fejl” eller er i blevet ”klogere”?
Med eller uden bakterier på sutten, så endte jeg jo alligevel med 2 dejlige unger.DSC_0075
Fru G