Jeps kvinder er vist bare sejer. Bum

Er kvinder bare sejer? Jeg begynder så småt at tro det, efter at have oplevet hvordan min mand har opført sig, de første par dage efter sterilisationen. Okay-okay, jeg ved da godt at han lige har fået skåret hans elskede juveler op, men come on…… jeg har født 2 unger, begge gange uden nogen former for bedøvelse. Den første fødsel gik så hurtig at jeg ikke nåede det (3,5 timer), og anden gang fordi min jordmoder mente, at hvis jeg kunne uden noget første gang, kunne jeg også anden gang (4 timer), næ jeg fik tilbudt lidt ilt og en kold våd klud, jeps i læste rigtigt, jeg bad om en blokade og fik en kold våd klud, som om jeg ikke havde betalt nok skat, og hertil historien skal jeg nok fortælle, at den dejlige unge der kom ud anden gang, var en lille nips på 54 cm og 3990.. AAAAAVVVVV våd klud min bare blege popo. Nu er min mand så blevet steriliseret og da han klynkede, spurgte jeg ham pænt, om han ville have en kold våd klud, men næ nej, dette var ikke nok til herren i huset-hahaha, næ der skulle piller til, han skulle slås i gulvet og ligge på sofaen, for det gjorder ondt, og jo jeg har da forståelse for det, men jeg var sgu hjemme 4 timer efter at have skubbet klumpen på 4 kg ud, og skulle tage mig af vores 4 årig, og ja jeg var ude og shoppe dagen efter, jamen gjorder det ikke ondt spørger i sikkert jer selv, jo gud fanden gjorder det ondt, men jeg klynkede ikke. Jeg kan da stadig huske smerten ved bare at sætte sig på en stol dagen derpå, eller at skulle på toilet, uhhh det var en farlig og væmmelig ting, jeg var bange for at hele underlivet kom med ud, men tog jeg piller, niks.

og så er vi tilbage til spørgsmålet, er kvinder bare sejer end mænd, eller har vi bare lært at bide tænderne sammen, der må jo være en grund til, at der er noget der hedder mande influenza?

Alt i alt så handler dette lille indlæg nok bare om jalousi, over han smider sig på sofaen og siger av, og jeg løber rundt, som en fluen i en flaske, og skal klare resten af verden selv. I disse dage er jeg en gift enlig mor til 3. snøft.

Jeg elsker alle mine unger, lige meget hvor gamle de er.

Fru G