Må pædagoger kysse dit barn? øh hvad? Er det en joke?

Helt ærligt, nu bliver mutter her sgu lidt stram i betrækket, når jeg læser overskrifter om pædagoger må kysse mit barn. Ja gu fanden må de det. Mine unger er hos de pædagoger i ca 7 timer om dagen, selvfølgelig skal de mærke nærvær og kærlighed. De pædagoger går jo ind og skal jo næsten fylde vores forældrerolle ud, når vi er på job, så gu fanden skal mit barn have kysser og kramme, hvis det er det der er brug for, og hvis de stakkels pædagoger har overskud til det, for lad os være helt ærlige, de har det sgu ikke nemt i forvejen, så pas på med at skære for meget ned, sætte for mange regler, eller med at gøre forældrene paranoide. ja medierne gør os forældre paranoide ved at stille spørgsmålstegn ved alt. Hvordan har du det med mandelige pædagoger? Øh fint, øh skal jeg være bange for dem, siden du spørger? hvorfor spørger du? hjælp jeg ved ikke hvad jeg skal svare…. Da min datter startede i dagpleje, var det hos Flemming. jeg skal blankt indrømme, at det første jeg tænkte var, hvad fanden blev der er af Lis og Tove (altså kvindelige pædagoger), den tanke er jeg sgu flov over, jeg var bange for han skulle skifte mit barn, hvorfor? Har jeg nogensinde oplevet en pædagog være forkert på den? nej. Men svaret er at medierne spiller en stor rolle, og når så der ikke er noget at skrive om, ja så hiver vi lidt i de tråde om mandelige pædagoger, for det sælger.. SKAM OS. Flemming er den bedste dagplejefar man kan ønske sig, og han måtte til hver tid passe mine unger… Hvorfor er pædagoger så udsatte, ja fordi de passer vores guld ik? jo, men når de er så søde og passe vores guldklumper, skulle vi så ikke til at passe lidt bedre på dem…

Hvordan ville vi have det, hvis de dejlige mennesker der passer vores til tider umulige unger, ikke turde røre dem, ikke ville kysser deres avser væk, eller for den sags skyld tørre dem, efter toiletbesøg, Ja så tror jeg sgu nok det ville stå på forsiden af BT, at “lille tulle havde siddet alene i et hjørne og grædt hele dagen, med puha i bukserne, mens pædagogerne havde stået og sagt, din mor kommer om 5 timer, så kan hun tørre dig”. Er det en tanke der er blevet tænkt? Personligt ville jeg blive ked af det, og tror sgu også at ungerne ville tage skade af, ikke at mærke kærlighed og nærkontakt. Jeg går ikke ind for pædofili, men helt ærligt så er det jo heller ikke det vi snakker om vel, det er sgu bare kys. Pas nu på ikke at gøre verden til et slemt sted, der er faktisk også søde mennesker.

Så fik mutter afreageret og inden i skriver, “jamen hvis det var dit barn…” så kan jeg kun sige, hvis nogen røre mine unger på en upassende måde, ville jeg komme efter dem, men jeg kan jo ikke putte mine unger i en kælder, så de ingen kontakt har med omverden, blot for at beskytte dem, de skal ud og nyde verden, og sker der grimme ting (gud forbyde det) så håndterer vi det på det tidspunkt.

VÆR SÅ SØD VED DINE PÆDAGOGER, DE FINDER SIG I MEGET LORT FRA OS FORÆLDRE, MENS DE TØRRE POPO PÅ VORES GULDKLUMPER.

fru G