Man ved man er ved at blive gammel når…..

gammelF…ck det er blevet mandag, og realiteterne har lige ramt mig, JEG ER VED AT BLIVE GAMMEL. jeg har brugt 10 år af mit liv på at få børn (dette kom ikke nemt, men har 2 unger nu), men nu er det slut, manden skal steriliseres!

Derfor så ved man, at man er ved at blive gammel når, man kigger på manden og siger, ikke flere børn, nu skal du til “nøddeknækkeren”, og han frivilligt går med til det. Det er nok den mest skræmmende og voksen beslutning, jeg/vi nogensinde har taget, lige bortset fra beslutningen om børn, men tænk, aldrig mere at skulle tænke over om vi skal have flere, om der kommer en upser, niks, slut med det kapitel, SKÆMMENDE. Som om det ikke var nok, er lillebror også vokset ud af sin vugge, så nu skal den sælges. Endnu engang, du ved du er ved at blive gammel når, du sælger alle babytingene, fordi dem får du ikke brug for mere, suk. Men når så ungerne skriger hele vejen til børnehaven, så kigger jeg på manden og smiler og ved det er den helt rigtige beslutning. Vi har taget en beslutning om at få ro- hahahaha- ja altså om nogen år, når begge unger er blevet rolige, komme dette nogensinde til at ske?

Alle har altid sagt, bare vent til I får børn, så opdager i, hvor hurtigt tiden den går. Det skal jeg da lige love for, at de fik ret i. Tiden flyver jo afsted. Du når lige at komme hjem fra sygehuset med dem, så starter de i vuggestue. Pas på med ikke at blinke, for så går du glip af det. Lige om lidt skal de låne bilnøglerne, og så sidder man og savner de vågne nætter, skringene i bilen og alle kampene.

Herhjemme har manden og jeg en klar aftale om, at når ungerne bliver 16 år, og bare gerne vil sove, så skal vi ind og hoppe i deres senge, og skrige OOOOOPPPPPPPP VI VIL HYGGEEEEEE!!! (payback is a bitch). Men så vender det hele, og vores unger, får selv unger- åh gud-, så er jeg blevet en bedsteforældre, men hey, så har jeg retten til, at sende ungerne hjem når de skriger (igen payback is a bitch).

og så er vi tilbage til, man ved man er ved at blive gammel når, man allerede sidder og tænker over livet som bedsteforældre, og ens unger er 10 mdr og 4 år.

Hvornår fandt du ud af, at du bliver ældre?