Mit B&B holder åbent lidt endnu.

Er ved at blive i tvivl om, hvorfor det var jeg synes det kunne være fedt at have et “Bed & Breakfast”. Jeg synes ikke helt jeg kan leve op til standarden, som mine “indlogerende” forventer. Til tider høre jeg dem ovenikøbte også stå og råbe af hinanden, ja nogen gange,så ligefrem stjæler de fra hinanden. Skal man ringe efter politiet, når de kommer op og tottes, eller skal man bare prøve at klare det selv?. Det virker som om at hele balladen startede, da vi inviterede en dreng til at bo hos os, det er som om han ikke lever op til den pigens, forventninger (hun boede her først), måske er det fordi han er lidt yngre end hende, eller måske er det fordi han er dreng. Jeg observere stadig situationen….

Serviceniveauet synes jeg da selv er godt, altså har været tjener i snart 20 år, og manden kok i 20 år, så vi er da vant til at servicere. Her i vores B&B tilbyder vi ovenikøbet tøjvask, varme bade, hvor vi vasker hår på dem, Ja vi smøre deres madpakker og rydder op efter dem, nogen gang kan vi da kun lige nå at rydde op i den ene rum, og så har de rodet i et nyt. Det virker som en uoverskuelig opgave. Jeg synes selv at de har det godt, jo jo vi får da penge for at have dem, men det er som om regnestykket går i minus, når man tænker på alle de goder vi tilbyder og betaler for, kontra de penge de bringer til hjemmet.

Nå, men altså hele hummel går ud på, at de her dejlige gæster brokker sig over alt. Maden smager dem ikke, den har den forkerte farve, konsistens, eller hvad de nu lige kan finde på. Tøjvaskningen sker ikke hurtigt nok, så man kan ikke have de samme bukser på hver dag,og sidst men ikke mindst, så kan de ovenikøbte finde på at være total utilregenlige og hysteriske, hvis huset ikke lige køre efter deres hoveder. Skal man bare kaste håndklædet i ringen, tænker man så. Altså nogle dage så JA FOR FANDEN, men så har de en magisk evne til at komme og give en kæmpe krammer og et kys, og sige at vi er de bedste øhh forældre?? og så er alt glemt, lige til de vender rundt og finder noget nyt at brokke sig over. Jeg har snakket med mange andre der også har et B&B og de klager over samme problemer, så jeg tror altså ikke kun det er mine gæster der er umulige.

Vi må være nogle tålmodige værter, det kunne jo være vi en dag fik brug for deres hjælp, så vi holder åbent lidt endnu.

 

FruG