Close
Når lægen svigter….. 3 GANGE!!!!
facebook pinterest twitter

Når lægen svigter….. 3 GANGE!!!!

Avatar
frug 28 juli 2016, 19:19

Dette er et indlæg er skrevet på en forfærdelig hændelse min søster havde i sidste uge, med en række læger… udkommet af dette vil måske chokere jer, lige så meget som det gjorder mig. Men det har også gjort mig godt gammeldaws gal i skralden.

Det hele starter med at mit gudbarn, Thor på 8 år, render og leger. Senere den aften klager han over smerter i foden, og fortæller min søster (hans mor) at han har gledet foden henover et søm i gulvet, så derfor havde han ondt. Dagen efter begynder det at hæve når han går, og til sidst kan han næsten ikke støtte på foden, hvilket så gør at de tager til lægevagten. Min søster fortæller om sømmet og får også sagt i en sidebemærkning, at hun mener hun kan mærke noget spidst derinde, dette er lægen dog ikke helt enig i, og ordinære panodil mod smerter og ro til fod (SURPRISE)…. Der går et par dage og foden hele ikke, det går den modsatte vej og bliver værre, så afsted til lægen, denne gang en anden læge (hurra for sommerferie). Denne læge mener så at sømmet har prikket hul på hinden til knoglen, og der er gået betændelse i det og sætter ham på penicillin kur. Min søster nævner igen det med at foden følelse skarp, men også denne læge slår det hen. ( Kan i snart gætte slutningen). Nå, men knægten spiser så de her dejlige piller og lige meget hjælper det, der er gået en uge, og tingene er faktisk kun blevet værre, sammen med den stakkels drengs sommer humør, fordi han nu har brugt en uge af ferien på at have ondt, og holde foden i ro, SVÆRT NÅR MAN ER 8 ÅR!!!

3. gang lykkens gang. Min søster henvender sig igen til lægen, denne gang er det den samme som første gang. Men nu er den dejlige doktormand træt af at se på min søster, og får snerret at hun da får noget udad sine skatte penge, sådan som hun render til lægen, (arrogant idiot, der burde fyres, i vil forstå senere). Han kan godt se at foden er hævet og mener nu der er blevet dannet en byld derinde, så han trykker på den og får en masse betændelse ud, og så bliver de sendt hjem igen, men inden de går, får lægen lige snerret ud, at de jo sikkert kommer tilbage om et par dage… hmmmm.. den doktormand skal være glad for, at han snakkede med den rigtige søster, for hende der skriver dette indlæg, havde ikke bare gået sin vej stille, men hvad pokker skal man gøre, man stoler vel på de højt uddannede læger.

Da min søster kommer hjem sammen med sin dreng, tager de plasteret af for lige at se på såret, og endnu engang kan hun mærke noget skarpt, så nu tager hun en beslutning, som mange mødre nok ville gøre, men have svært ved, hun tager sagen i egen hånd, og i samarbejde med faren trykker hun på såret, for at se om der kom mere ud, og der kom overraskelsen, (som jo faktisk set i bakspejlet, ikke er overraskende), pludselig sprækker såret og POP så stikker der en nål op af foden, de får trykket den pænt langt ud, da de pludselig går i panik, for lad os nu bare indse det, de aner jo ikke hvad de laver på dette tidspunkt, må man selv fjerne det? eller hvordan, så asti afsted til skadestuen, hvor nålen kommer ud, og der for første gang i dette forløb, bliver taget et røntgen billede, der viser at nålen på ca 2 cm havde siddet fast i hans lille knogle.

hvad fanden gør man, når man bliver svigtet sådan af lægerne? hvordan kommer man nogensinde igen til at have tiltro til det de siger? jeg ved godt man ikke må skære alle over en kam, men det er vores guldklump de ikke har behandlet godt her. jeg tænker bare, hvis min søster ikke havde trykket den ud, hvornår havde lægen så opdaget det? hvor længen skulle knægten humpe rundt med en nål i fod?

Dette beviser bare at man skal lytte til sin indre stemme, og så skal man skrige den ud til man bliver hørt, det er åbenbart ikke nok at fortælle det, der skal hårder ord på banen før der bliver lyttet til en. Sikke en verden…

Fru G