Den slemme boogie man kommer !!!!!!!!

Hvornår må jeg tage mit barns uskyld… ja nu hidser du sikkert en stemning op over ordvalget, men læs videre, der er mening med det.

Ja jeg føler det er at tage mit barns uskyld, når jeg skal fortælle hende om de slemme mænd, man åbenbart skal til at belære sine unger om, fordi nogen ikke helt forstår grænsen. Jeg synes konstant jeg læser om den ene pige efter den anden, der bliver antastet, sågar hævet bukserne af. Ja jeg snakker om mændene i bilerne, der tror det er okay at jage 7 årige piger. Det gyser ned af min ryg ved tanken om det, og mere endnu, ved tanken om hvad jeg kunne finde på at gøre, hvis det var min datter det skete for.

Men hun er kun knap og nap 5 år, men det skal vel bringes op på et tidspunkt, og ikke dagen efter ulykken, men hvordan pokker gør man, uden at skræmme hende fra vid og sans, og er det ikke noget børnehaven skal være med på? Jeg mener, så der ikke kun er 1 pige der fortæller resten af børnehaven om den store verden (med hendes egne ord, som tit gør det hele værre).

Jeg er så bange for hun mister den uskyldige tiltro hun har til folk. Den uskyld der er så farlig, for hun tror alle kun vil hende det bedste, derfor skal hun lære det, det er desværre dagens Danmark, det skal komme lige så naturligt som “stop for rødt, gå for grønt”.

Hold kæft hvor dette emne piner mig, og ved at det piner de fleste, men synes bare det sker oftere og oftere, så vi må ikke bare lukke øjnene for det. Når det så er sagt, så skal vi jo også lære ungerne om det, på deres niveau, det nytter jo ikke at fortælle om voldtægt til en 5 årig, men måske mere om “bøhmanden”, men så ved jeg også bare, at så har jeg en datter i min seng det næste lange stykke tid, netop fordi hun bliver bange for bøhmanden, men hvad skal man gøre? hvordan skal man fortælle ungerne om slemme folk, om ikke at køre med i biler man ikke kender, og om at råbe op, hvis man er utryg, uden at gøre dem paranoide, hvor de ser slemme folk overalt?

Hold nu kæft, her gik man naivt og troede, at det kun blev nemmere at have børn jo ældre de blev, BIG MISTAKE…

Fru G