Snork sover, men holder balancen.

Herhjemme er ungerne syge, med syg på. Mellemørebetændelse, astmatisk bronkitis, forkølelse og falsk strubehoste, så her går det godt zzzzzz. Heldigvis kan man sige, jo mere syge ens unger er, jo mere overskud har man. Jeg er blevet forbløffet over min krop, tænk sig, den kan stadig hænge sammen, (med nød og næppe), efter kun 2 timers søvn, nej, det var ikke en tastefejl, 2 timer også var jeg på den igen zzzz. Fakta tjener styrende med penge på energidrik til mig, jeg kan ikke leve uden dem for tiden. Jeg har også fundet udad hvor god jeg er til at holde balancen. Altså jeg kan ikke stå på et ben, men jeg kan åbenbart sove på en sengekant, altså på selve brættet, der står på højkant, dette er uden at falde ned, når vi åbenbart skal være 4 i en dobbeltseng, hvoraf 3 af os er på min side, jeg burde arbejde i et cirkus med det nummer. Jeg vågner om morgen, og er fuldstændig stiv i kroppen, af at balancere på kanten, jeg har ligget på min arm, som ligger over hovedet, så den kan jeg ikke mærke de første 5 min, men til gengæld mærker jeg, hvor øm armen er resten af dagen. Åhhh lykken ved at have unger, syge unger. Jeg har taget både jeg selv og min mand i at sove med den mindste på armen, og det er uden at tabe ham. Vi har jo fået overnaturlige evner da vi blev forældre. Hvem har brug for supermand, når man har super mor hahaha. Hold kæft hvor er jeg træt, så undskylder den platte humor.
Jeg har så verdens bedste mand, der sætter pris på det jeg gør for vores unger, han kan jo godt se at jeg er kommet på overarbejde. Han tog på job i 13 timer og jeg var ved at gå ud ad mit gode skind, men kl 15 ringede det på døre , så havde manden sgu sendt blomster, der kneb jeg en lille tåre, og så var resten af dagen lige til at holde ud. Hold kæft hvor er det rart med en lille smule anerkendelse.

Mange siger, du er jo på barsel, det er som forlænget ferie. Ja som om, det er en arbejdslejr,søvnmangel, tortur, pisken der bliver svunget over hovedet hele dagen, skrig og skrål, man kan ikke engang gå på toilettet, uden der er nogen der holder øje med dig. Men når så der er ro på og ungerne kigger på en, med et smil der kan smelte selv det koldeste bjerg, så glemmer man alt det dumme.
Elsker min familie.
Fru G