Close
Mor til tvillingedrenge og deres 2 storebrødre
facebook pinterest twitter

Mor til tvillingedrenge og deres 2 storebrødre

Avatar
frugraakjaer 6 december 2017, 10:14

IMG_5440

Mit navn er Sarah og jeg bliver 30 år om under en måned!

Da jeg var 19 år gammel mødte jeg min nuværende mand Hr. Graakjær, som er 6 år ældre end mig. På de 10 år vi har været sammen er der sket rigtig meget!

2 uddannelser til mig, eget hus, 2 faste jobs, fra Praktikant til Kvalitetschef i samme Koncern, kat, hund, flagstang, stationcar og 4 børn. Ja, så meget kan 2 mennesker altså nå at udrette på 10 år.

Vi bor 30 minutter fra Vesterhavet, ved dejlige, skønne og smukke Ringkøbing. Faktisk bor vi i en lille flække på 1.450 indbyggere med egen skole til 9.klasse – det bliver i hvert fald ikke på grund af os hvis skolen skulle gå hen og lukke!

Om der sker meget her, er svært at sige. Det kommer nok an på hvor man kommer fra, haha. Min blog vil hovedsagligt handle om vores 2 yngste drenge (Ja, jeg har 4 af den samme slags!), som har noget vi andre kun kan blive fascineret af og misunde – et tvillingebånd.

Vi skulle “bare lige” have en 3ér, som så gik hen og blev til nr. 3 og nr. 4.

De 2 stk. har vendt totalt op og ned på vores hverdag og det er nemlig noget af det jeg gerne vil dele med jer, lige fra den dag jeg så 2 hjerteblink, til der hvor vi er nu, og hvordan vi er kommet igennem de første 6 måneder.

Udover dem, vil mit job uden tvivl komme til at fylde en del i vores hverdag igen, når min nuværende barsel er slut, og hvordan “løsningen” så skal være med både at være Karriererkvinde i en mandepræget verden/virksomhed og så at være mor til 4 drenge (2 x 9 mdr. 3 år, 8 år) på hjemmefronten.

(Selv vores hund og kat er hankønsvæsner) og så en mand der arbejder i Flex. grundet hans ryg (Diskusprolapser), hvor der er periode hvor han ikke kan så meget.

Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dig, både de gamle og dem der kommer hen af vejen! Som Pippi en gang sagde: “ Det har jeg aldrig gjort før, så det klare jeg helt sikkert”. Den sætning er svær at efterleve, men man kan da prøve!
Fru. Graakjær