Close
Hej Lille Verden
facebook pinterest twitter

Hej Lille Verden

Avatar
frunielsen 19 januar 2018, 10:54

 

2018-01-15 20.04.39

Jeg er en ung kvinde på 31 år jeg er gift med manden i mit liv han er 32 år og vi har sammen 2 børn

Manden og mig prøver nu at se om vi kan få en lille mere.

Det er så ikke en dans på roser lad os bare sige det fra starten af, det var heller ikke nemt at få vores første barn. Nr. 2 gik dog noget nemmere.

Nå men jeg fik min hormon spiral ud den 05-09-2017 og fik efterfølgende besøg af tante rød efter 39 dage det var meget længe at vente på det. Men det kom og gik igen også prøvede vi for alvor at se om det ikke snart kunne komme i gang, jeg begyndte med ægløsningsteste fordi min menstruation før i tiden var meget ustabil så skulle have et pejl mærke at gå efter.

De virker bare, når den var positiv så kom mit mens 16 dage efter. Så det var rart at have det at gå efter.

Jeg er uddannet som bager og arbejder med det nu, jeg møder pt kl 04,00 om natten så for ikke alle 8 timer i streg på engang men det går nu fint.

Nå, jeg skrev jo at det ikke var en dans på roser at få barn nr. 1

Jeg blev dog endelig Mor til Lily den 5 august 2013 efter vi havde kæmpet i 1 år jeg nåede at have en graviditet uden for livmoderen (G.U.L) og en Spontant abort (S.A) jeg havde mens perioder på 35 dage der og fik også konstateret PCO i mild grad.

Da jeg endelig blev gravid med Lily blødte jeg frisk blod indtil uge 20 så jeg var konstant bange for at miste hende   og med min forhistorie så var blod ikke en god ting. Kan I måske godt forstå.

Jeg kom på kobber spiral og derefter mini piller efter fødslen af Lily, begge dele fungerede ikke for mig så inden Lily blev 1 år havde jeg smidt minipillerne igen bla. Fordi jeg også tog 10 kg på, på 1 mdr. af dem det var ikke sjovt.

Jeg ventede og ventede på min menstruation og den kom bare ikke, så efter 55 dage testede jeg og den var sgu positiv så at få nr. 2 var meget let, jeg blødte ikke eller noget som helst det var en drøm af en gravidtit.

Så vi havde jo håbet på at det gik ligeså hurtig igen efter spiralen røg, men nej der blev jeg klogere vi kæmper endnu med at få nr. 3 og det er igen ikke en dans på roser, jeg har svært ved at holde på de små fostre åbenbart.

Jeg har været gravid 2 gange i streg nu i slut. nov. og start december havde jeg en meget lang og underlig menstruation der og det viste sig så at jeg var gravid og havde en abort i gang den tog ikke så hårdt på mig da jeg først testede positiv, mens jeg blødte så viste jo godt hvilken vej det gik, men fik det da heldigvis skrevet i min journal ved lægen og ved sygehuset.

Jeg blev gravid igen i december og testede positivt nytårs aften verdens bedste afslutning på året, og jeg var lykkeligt.

Kom til lægen og fik det bekræftet via blodprøve at den var god nok, mit HCG steg så bare aldrig så det blev i stedet for den værst tænkelige start på 2018. nåede at være gravid i 1,5 uge og har nu aborteret for 2 gang i streg det står så også heldigvis i min journal begge steder så hvis jeg har en abort mere så er jeg blevet lovet at vi kommer i udredning.

Ønsker ikke en abort mere, jeg ønsker det ikke engang for min værste fjende, for føj hvor er det grumt og især når det er 4. gang jeg oplever det.

Vi håber det snart lykkedes igen og i er velkommen til at følge med herinde.

Knus herfra