Hvad du ikke skal sige til en der kæmper.

quotes_creator_20180206_224139-1329936584.png

Har fået mange velmenende råd, tips og (u)heldige sætninger at vide første gang vi kæmpede for at få et barn og nu her denne gang også hvor vi kæmper igen.

Lad mig slå det fast en gang for alle ! Det hjælper ikke en skid og jeg orker ikke at blive ved med at høre på det, måske andre gør, men her er mine råd til hvad du ikke skal sige til mig. !

1. Lad vær med at tænke så meget over det så kommer det nok ( jeg kan ikke lade vær det fylder enormt meget så luk arret )

2. Du har jo 2 dejlige børn i forvejen (ja men ønsket er mindst 1 barn mere og har været det i så mange år jeg kan huske, så ti stille )

3. Kom dog videre ( sagt af min MOR i 2012 da jeg havde haft min 2. Abort, nej det er ikke så let igen at komme videre en grund til at hun ikke ved noget om vores kamp denne gang )

4. Hvorfor vil du have flere ? ( se punkt 2 )

5. Få en hund, kat, kanin og andre kæledyr så kommer baby inden du ved af det ( jeg har en hund og kat det hjælper ikke )

6. Se på den lyse side du kan jo blive gravid ( ja tak det har jeg fundet ud af men hvad f…..hjælper det når det ikke bliver til mere end aborter )

7. Stol nu på din krop ( sagt af min læge efter 1 abort, der ikke havde læst min journal endnu om mine tidligere kampe. (Ja prøv at være i mine sko og se om du stoler på din krop )

8. Nu spiser du vitaminer nok og sundt og varieret kost (NEJ self. Gør jeg ikke det, hvad f…… tror du selv).

9. Prøv det og det vi blev bare lynhurtigt gravide ved det (tillykke med det, det er prøvet uden held, så igen luk arret)

10. Jeg forstår ikke at du vil være gravid igen, jeg magter ikke at få et barn mere. ( det er dit problem ikke mit )

11. Det er da tosset at få et barn mere i har jo ikke plads/råd/tid til det. Sagt af min “skønne” mor og min søster :-/( det vil være mit “problem” ikke dit)

12. Nu skal vi lige have en pause på børnebørns fronten (Min fars status opdatering efter 5 børnebørn på 5 år.)

Kom endelig med flere hvis i som mig er blevet udsat for lidt af hvert