Hvad er der sket siden sidst ?

 

 

Hej Igen herfra.

 

Siden mit sidste indlæg er der sket en del da vores lille søn kom til verden den 09-11-2018 i uge 39+1 eller 6 dage før termin.

Det var så dejligt endelig at have ham ude i verden i stedet for inden i maven.

Den sidste tid var jeg plaget af min bækken løsning, mange plukveer, tissen flere gange om natten, ikke kunne sove ordenligt osv.

Så da mine rigtige veer begyndte den 09-11 om morgen var jeg lettet og håbede bare at de ikke gik i stå igen, det gjorde de heldigvis ikke, fik ringet manden hjem og den store pige afleveret til Farmor da hun skulle til tandlæge.

Kl 9.10 ankom mine søde Jordemødre en uddannet og en studerende, hjem til mig, jeg havde nemlig valgt en hjemmefødsel.

På trods af at alle sagde til mig : hvordan TØR du det, der kan gå det og det GALT, du er TOSSET, en fødsel SKAL ALTSÅ forgå på et sygehus, hvorfor vil du udsætte dig selv og dit barn for den FARE. OSV. Til sidst da jeg var træt af at forsvare mit valg, valgte jeg at tie stille med hvor jeg skulle føde henne. Gad ikke blive ved med at høre på andres meninger.

Nå tilbage til min fantastiske hjemmefødsel :

Da mine jordemødre ankom spurgte de om det var i dag vi skulle holde fødselsdag, jeg sagde tørt “det håber jeg for var blevet snydt ugen for inden” de ville vide hvor jeg ville føde henne og hvor de kunne sidde. Viste dem at det hele forgik inde i stuen, de fik sig sat og styr på deres ting, de ville gerne tjekke mig, de tjekkede og fandt ud af at jeg var 3 cm åben og ingen livmodere hals, fantastisk tænkte jeg, så bliver det i dag.

Den søde studernde lavde en hindeløsning for at sætte lidt mere gang i mine veer, det virkede hvertfald. Jeg rendte rundt hjemme i stuen med hvedepuder foran, fordi der sad mine veer, de blev ligeså stille kraftigere, sagde til min mand at nu måtte han gerne fylde det badebassin, jeg skulle snart derop i for at holde mine veer ud, havde også et stort ønske om at føde i vandet.
Det blev fyldt og det var så skønt endeligt at kunne komme derop i jeg tog nogle gode veer deri og spurgte om de ikke ville tage vandet på et tidspunkt da jeg ikke kunne holde det ud mere. De tog vandet og kort efter fødte jeg.

Jeg havde en FANTASTISK HJEMMEFØDSEL og har ikke fortrudt det på noget som helst tidspunkt.

Jeg fødte på 7 timer fra min første ve han var 53 cm lang og vejde 3500 g.

Jeg elskede ham ikke 100 % da han lå i maven, jeg havde det stadigvæk svært ved at det var en dreng, da han blev født var jeg heller ikke 100% forelsket i ham.
Jeg er først nu her, hvor han er næsten 5 uger og begynder at være mere vågen, sender små skæve smil og kigger intenst på en begyndt at elske ham.

Det er nok mega tabu at sige sådan, men sådan har jeg haft det.

Ha det godt til næste gang.