Close
Hvis bare jeg havde vist………..hvor meget du glemmer/ har glemt når du er gravid med nr. 3
facebook pinterest twitter

Hvis bare jeg havde vist………..hvor meget du glemmer/ har glemt når du er gravid med nr. 3

Avatar
frunielsen 9 juni 2018, 19:42

 

Min Maves Tema for Juni er hvis bare jeg havde vist……. her kommer mit bud på det.

 

Da vi endelig besluttede os for at nu skulle det være, nu skulle vi altså have nr 3. havde vi jo ingen ide om at jeg skulle miste 2 gange igen, inden bebse satte sig fast, men har desværre også måtte erkende nu hvor jeg er næsten halvvejs hvor meget jeg endelig har glemt om det at være gravid, hvor meget min hukommelse svigter mig på det område (og mange andre områder for den sags skyld).

Jeg havde glemt hvor meget kontrol freak jeg er, så det gik jo løs med ægløsningsteste igen inden jeg overhovedet blev gravid, nok meget godt min cyklus havde rykket sig fra 35 dage til 28 dage. (Så fandt jeg da ud af det.)

Jeg kan simpelthen ikke huske hvor langt henne jeg er, når jeg bliver spurgt, ( elsker min app ) jeg husker dog (næsten) mine vitaminpiller, glemmer (ofte) mine jern piller.

Man skal jo helst spise sundt og varieret, men jeg har altså også 2 andre unger der skal holdes i live. De er altså også kræsne indimellem ! også bliver det ikke sundt og varieret mad. (1 gang var det sjovt nok ikke et problem)

Jeg har bare været meget mere træt denne gang……… har sovet middagslur HVER dag hele 1 trimester stået op kl 7.30 gået i seng kl 21.00 senest, det vendte så først i uge 14. (skulle også passe hus og børn)

Jeg kunne også godt have tænkt mig at huske hvor hurtig du enlig bliver forpustet, denne gang er jeg bare forpustet af at gå rundt i huset. Selv svigermor kommenterede på det, og spurgte om jeg ikke skulle til at dyrke noget motion.

Hvor hurtig jeg blev oppustet, allerede i uge 6+ måtte jeg hoppe i mit ventetøj, i uge 8+ kunne jeg ikke skjule det mere, der spurgte folk om jeg ikke havde taget på. ( Ja jeg har simpelthen spist for meget kage )

Manden mener bestemt, at jeg denne gang skulle ringe til 7-kanten ( den vestjyske amatør scene ) og spørge om de ikke skal opføre snevide og de 7 små dværge så kunne jeg meget passende være gnavpot…….. syntes altså ikke jeg har været så gal, men når jeg tænker tilbage så har jeg haft en meget kort lunte, den er der så stadigvæk

Så er der igen noget nyt at skulle forholde sig til, så må man ikke det og det. Altså der er ikke noget at sige til at man glemmer hurtigere 3. gang når de hele tiden laver diverse anbefalingerne om.

Så ja….. kan kun slutte af med hvis bare jeg havde vist…………… hvor hurtigt jeg glemmer………..