Jeg føler mig forkert

quotes_creator_20180228_214947-1964750338.pngMin mave og min mave bloggen køre tema om kvinders kampdag.

Her er mit indlæg om min kamp.

Jeg føler mig forkert som kvinde.

Hvorfor gør jeg det, jeg banker mig selv i hovedet og det er helt sikkert ikke godt.

Måske fordi at det stadigvæk forventes, at det er en kvindes pligt at få børn, at få en familie, gifte sig, at føre generne videre.

Når det så ikke lykkedes med det sammen, at jeg oplever aborter og at jeg er i den “fødedygtige alder”, så føler jeg mig forkert som kvinde.

Jeg ville ønske jeg kunne sige til mig selv som lægerne gør at det er helt normalt, at 25 % af alle graviditeter ender i abort. Vil nu mene jeg har haft min del af det.

Har haft 4 fordelt over 2 perioder tiden før børn og nu tiden efter børn.

Det er nu meget fint at det er helt normalt at opleve aborter, men de glemmer de bare at fortælle en om inden man prøver, at få barn/børn at det godt kan blive svært for en selv.

Men hvorfor føler jeg så mig forkert ?

Jeg har jo 2 dejlige unger i forvejen jeg burde ikke tænke at der er noget galt med mig, eller min krop.

Jeg kan jo godt få sunde og raske børn.

Men det ændre ikke på at jeg igen sidder med en følelse af at jeg er fuldstændig forkert indstillet når jeg gang på gang skal opleve aborter og mine egen søskende så ikke skal.

At alle dem jeg snakker med om det, heller ikke oplever det, at man bliver fuldstændig og helt nedbrudt i systemet, fordi man skal have 3 aborter i streg inden de vil gøre mere.

Lægerne der ikke vil lytte til en og høre på at det er hormonerne der fuldstændig ødelægger ens indre indstilling, at nogle bare ikke kan tåle hormoner.

Jeg synes at man som kvinde fortjener en forklaring og ikke bare at det er helt normalt, at de burde undersøge det noget mere, hvordan hormoner på sigt kan ødelægge ens naturlige indstilling i kroppen.

Men lægerne lytter ikke til en “fordi det er jo gennem testet” så kan du bare bruge kondom, for man at vide, ja det kan jeg da, bare ikke let når man har allergi for latex og alternativet til latex.

Jeg kan desværre ikke som ene kvinde ændre deres tankegang, jeg ville ønske at de ville lyttet noget mere til den enkelte kvinde, og ikke bare feje en af.

At de ville erkende at det jeg er udsat for, ikke er ok. Jeg håber og tror ikke jeg er den eneste kvinde der oplever den kamp med sundhedssystemet. At der er andre derude der også føler sig overset.

Det var et lille pip herfra