Min familie.

Har fortalt lidt om min lille familie.

Men i må gerne få lidt mere at vide.

Vi har jo heldigvis 2 dejlige unger med 20 mdrs mellemrum og jeg ville gøre det hele igen, med det korte mellemrum, ja det var røv hårdt de første 3 mdr. Men når jeg ser hvor glade de er for hinanden nu så afskrækker det mig ikke hvis vi skulle være så heldig at få flere, ja vi kæmper for Nr 3, men 4 børn lyder også underlig tillokkende. Ved ikke helt hvorfor

Nå men ja vores 2 unger, knus elsker dem de er skønne og lækre, men også lidt trælse indimellem især når de ikke kan enes og er ved at rykke hovedet af hinanden, men det er jo en naturlig del af at have søskende.

Elsker at se dem lege sammen, elsker når de giver hinanden et knus eller kys og kommer til at elske dem endnu mere når de til april skal til at gå i børnehave sammen, de kommer til at få så meget mere ud af hinanden, og de glæder sig begge 2 til børnehave tiden sammen.

Vi glæder os også vi skal kun aflevere et sted så.

Det bliver dog også hårdt at sige farvel til vores skønne dagplejemor hvor vi har været de sidste 4.5 år og hvor vores unger har lært alt det grundlæggende og fået masser af kærlighed.

Vi kommer til at savne hende og håber hun stadigvæk er dagplejemor når vi engang (forhåbentlig) for Nr 3 der også skal passes ved hende, hvis hun har plads, hun er nemlig en populær dame. Der er booket godt frem ad hun et privat og hvis man skal have en plads ved hende skal man allerede reservere den når man er ny gravid i uge 8.