Close
Min Nakkefold Scanning af lille bebse :) + afsløring til familien :(
facebook pinterest twitter

Min Nakkefold Scanning af lille bebse :) + afsløring til familien :(

Avatar
frunielsen 26 maj 2018, 20:57

 

Så fik jeg tid igen.

Nakkefold scanning eller NF Scanning

Tiden kom til min NF lockout udeblev så alt var fint.

Vi kom ned på sygehuset før vores tid, jeg havde taget både vandrejournal og penge med, penge fordi der stod i mit brev, at hvis vi skulle have billeder med hjem så skulle der betales 25 kr pr stk.
Vi kom heldigvis før tid og det var da en god ting, parkering var ikke så let at finde, vi fandt en plads og skyndte os ind på SVS Esbjerg.
Det er et pænt stort sygehus efterhånden, kom op og fandt hvor vi skulle være, så blev der panik der stod på væggen at de ikke tog imod kontanter mere. Min mobil var afgået ved døden så vi blev nød til at installere mobilpay på mandens, vi nåede det lige inden vi blev kaldt ind til vores tur.

Inde i rummet blev vi mødt af en jordemoder også skulle der scannes, hun skulle lige have diverse oplysninger cpr nr, hvornår min termin var beregnet til, hvor nr. barn det var og om alt gik som det skulle.

Hun begyndte at scanne vi var pænt glade for at vi havde prøvet det før så at sige. Hun var meget montom i stemmen og meget hurtig, vi kunne næsten ikke følge med, hun trykkede også meget hårdt på min mave så blev nød til at sige at hun lige skulle lette den scanner lidt, vi havde en samarbejdsvillig baby mente hun, vi fik gode tal og valgte selv hvilke billeder vi ville have.

Men vi gik desværre derfra med en følelse af at hun havde haft for travlt 🙁 det var en skam. Manden mente bestemt at han “fik lange løg af at høre på hende”

 

Fortælling til familien.

Så skulle det endelig fortælles til familien.

Det var så ikke en positiv oplevelse på min side……….

Min Fars kommentar var tillykke, jeg har ikke råd til alle de børnebørn…… tak for lortet tænker man så der, manden har råbt efter børnebørn siden jeg blev 25. Skal lige siges at lille ny kun bliver nr. 6 i rækken. Så han er ikke over dynget af de små.

Min Mors kommentar var tillykke, jeg har jo før sagt at du er godt tosset og jeg mener det stadigvæk, hvad vil du med 3 børn når du har 2 sunde og raske piger ?…… igen tak for lortet, det er ikke fordi at i bliver bedt om at passe dem, for i siger næsten nej hvergang vi har spurgt hvilket er meget få gange.

Min Søsters kommentar var, nå hvornår er det så ? Jeg svarede pænt til November, hun smider scanningsbilledet og siger øv en mere der…….. hende og jeg har selv fødselsdag 5 dage efter min termin, min far har 15 dage efter så vi er ikke overdynget af fødselsdage i november, så ved ikke lige hvad den kommentar skulle til for.

Lad mig bare sige at det såre utroligt meget at ens familie er sådan.

Min Farmor var heldigvis postiv og det samme var min Lillesøster.

Min Svigerfamilie gud hvor jeg elsker dem 🙂 🙂 🙂 de er alle mega positive ♥