Når du bliver skuffet. Er jeg så en dårlig Mor.

Når du bliver skuffet.

Den 29-06-2018 en dag jeg havde set frem til, talt ned til og glædet mig meget til MIN MD scanning.

Vi var enige om at vi skulle have kønnet at vide og holde det hemmeligt.

Min tid blev rykket fra 13.30 til 14.00 vi var der dog til kl 13.30 og blev faktisk kaldt ind med det samme alligevel.

Det var den samme dame der scannede os til NF åh nej hun var en værre robot, men vi håbede dog på en mere personlig scanning i dag i stedet for den montone stemme hun havde sidste gang, det var dog desværre ikke tilfældet.

Skidt vi blev scannet, igen glad for at jeg havde prøvet det før, baby var utrolig samarbejdsvillig alt er perfekt fik vi at vide, hun ville gerne se efter køn det fandt hun og TA DA vi skal have en dreng denne gang.

Jeg blev så skuffet havde hele tiden forventet en pige, da jeg ikke har haft anderledes symptomer denne gang.

Alle siger at jeg skal være glad for at han er sund og rask, det er jeg også, men har stadigvæk ikke helt vænnet mig til at det er en dreng, jeg var slet ikke færdig med at kigge på lyserødt, flæser og blonder samt alle de søde små kjoler du kan få i dag.

Det skal nok blive bedre det håber jeg da, jeg er vist ved at accepetere det, er da også begyndt at købe blåt, det har så kun taget næsten et mdr.

Vi endte med at sige det til familen også på trods at vi skulle holde det hemmeligt, jeg kunne ikke forholde mig til også at holde kæft med det, samtidig med at skulle forholde mig til at det blev en dreng.

 

Jeg stiller selv spørgsmålet er jeg så en dårlig mor?

Nej det er jeg ikke, det lader til at det er ganske normalt at føle skuffelse, over at “miste” et køn du har glædet dig til halvdelen af din graviditit.
Jeg skal bare bruge noget længere tid på at synke den, da jeg har aldrig set mig selv som drengemor, kommer fra en stor familie hvor over halvdelen er af hunkøn, jeg har selv kun søstre, mine søskende har selv kun piger, og nu kommer der så en lille dreng med mindre han taber tappen på vej ud. Hvilket nok ikke sker.

Jeg vil se frem til en 3D scanning så jeg kan få et bedre billede af ham, der skal pigerne og manden med.

Min Mand og vores 2 store piger glæder sig utroligt meget, han hedder også allerede Lasse ifølge pigerne.

Jeg håber ikke mit ærlige indlæg har stødt dig, vi vil alle gerne have en sund og rask baby, men det er ganske normalt at føle sig snydt.