Close
6 ting som jeg glemte at forberede mig på, før jeg blev forælder.
facebook pinterest twitter

6 ting som jeg glemte at forberede mig på, før jeg blev forælder.

Avatar
helenachamma 8 november 2017, 07:29

Nu er der faktisk gået to uger siden mit sidste indlæg. Det var egentlig ikke meningen, og heller ikke fordi at jeg ikke har haft noget at skrive om. Tværtimod. Jeg har haft smadder travlt på arbejdet, og har haft utroligt mange ting at se til ved siden af. I dag tænker jeg at lave et lidt anderledes indlæg, da jeg synes at det er rart med lidt variation. Siden jeg kun har udgivet dybe og lidt tunge indlæg, synes jeg det var tid til et lidt sjovere et af slagsen. Jeg elsker selv at læse sådan nogle liste indlæg for der er nemlig ikke altid, at jeg er i humør til at læse lange blog indlæg.

Her finder du, som overskriften lyder, 6 ting som jeg glemte at forberede mig på inden jeg blev forælder.

9D3760F5-BD2C-4D3C-B85D-5E88B9B83824

6.

Banan i skoen

Mase er ekstrem glad for banan. Så glad at han forleden valgte, at gemme halvdelen af sin banan i sin fars sko. Ikke nok med bananen fandt vi også mine husnøgler og to stykker af hans legetøj. Tak for det Mase!

CEC94B8E-9655-44AE-B7D9-4DF7379ABDB5

5.

Falsk hoste

Mase er i den alder, hvor han er meget opmærksom på hvad mig og hans far gør. I en kort periode var hans far syg med en værre hoste. Som mange andre mænd, blev han også mega pylre og ynk og så snart han hostede stod jeg, som den gode kæreste, klar til at ae ham i håret. Der gik ikke mange dage før Mase også begyndte at hoste ind i mellem, og mens jeg godtroende troede at J måtte have smittet ham, hostede han sjovt nok kun når han ville have min opmærksomhed.  Det krævede vist heller ikke mere, end at jeg skulle kigge på ham før jeg godt kunne se at det ikke var en rigtig hoste. Klog lille lort!

4.

Dømmende baby

Mase mestre et blik, som får dig til at føle dig som en idiot. Han er samtidig også gavmild med det, når det kommer til fremmede. Alle mødre ved, at fremmede godt kan lidt at smile til de bedårende guldklumper. Jeg gør det også selv til andres, også selv inden jeg fik Mase. I de fleste tilfælde bliver man mødt med et smil tilbage fra den lille. Men ikke Mase. Når fremmede smiler til Mase, smiler han ikke tilbage, tværtimod. Hvilket får de fleste til at give et ekstra forsøg med lidt snak indenover. Det kan godt gå hen og blive en smule akavet. Eller meget!

B07F5D25-F557-49D5-8349-679F455E802F

3.

Hyberbaby

Denne her, tror jeg de fleste forældre kan være med på. Man har lige præcis et putte-vindue på 15 min hvor baby er blevet træt og ikke er nået at blive overtræt. En aften, kl 22:30 fandt min kæreste sig selv lave kolbøtter med Mase i sengen og smide ham rundt i dynerne i et forsøg på, at få ham træt igen. Desperate tider kræver desperate metoder.

2.

Fars første gang alene

– Skal aldrig gå smurt. Jeg skulle til Distortion, og dette var første gang J skulle være alene med Mase. Samtidig havde han inviteret sin kamerat og hans datter over til legeaftale. Da dagen var ovre og de gik hvert til sit, startede Mase med at kaste op i noget der lignte en dårlig tegnefilms stil, mens hans kammerats datter lavede lyde der lød som om hun blev kvalt. Åh de stakkels fædre!

88676EBB-071B-44E1-99A2-C9FEE5D9D850

1.

Flyvende lort

Mase har den seneste tid drosslet med tænder der drillede, hvilket har resulteret i dårlig nattesøvn. Han har derfor fået lov til at sove i vores seng. Han drikker meget vand i løbet af natten, og det er derfor også nødvendigt at skifte hans ble så vi undgår at han tisser igennem. En enkel nat, valgte jeg at skifte hans ble i sengen da det jo bare er tissebleer han levere. Troede jeg! Mens jeg hiver bleen væk under ham, halvt i søvne, fik min kæreste en ubehagelig overraskelse da en lort kommer flyvende og lander på hans arm. Undskyld skat!

33537EF9-456C-41C4-9BA1-FD40658D8D55