Close
Bryllups planlægning i NEW YORK
facebook pinterest twitter

Bryllups planlægning i NEW YORK

Avatar
helenachamma 6 april 2018, 09:25

(Indsæt smiley med stjerner i øjnene)

For nylig friede min kæreste og faderen til mit barn, til mig.

Læs hvordan det gik til – HER

Som nogen måske ved, så er min kæreste (Læs forlovede) født og opvokset i byernes by. Da vi satte os ned og talte om brylluppet, gav det simpelthen bare mest mening, at holde det derovre. Han har både en meget større familie end jeg, men derovre er der også så mange flere der bliver gift. Derfor er der mange flere muligheder, meget mere konkurrence mellem firmaerne og MEGET mere for pengene. Oven i alt det – så er New York jo også en by, som mange af mine venner og familie har på deres bucket list, så det er altså også en ekstra fordel i forhold til, at få folk til at betale for deres egen flybillet. Det kunne være ret fedt at kunne betale for det hele, men vi er desværre ikke multimillionære… endnu haha.

Det er meget normalt at leje et helt hotel til sit bryllup derovre. Ét vi har kigget på, ligger ca. En time fra Manhattan, i det skønneste grønne natur område. Planen er, at vi lejer hotellet og sørger for værelser til mine gæster som flyver ind, og at have ceremonien og festen der. Hotellet har flere bryllupspakker som inkluderer alt fra mad til ceremoni til bryllupsplanlægger. Og alt sammen til en rimelig pris. Det er ikke noget der er billigt billigt, men for samme penge herhjemme kunne vi måske kun få et middelmådigt bryllup.

Når brylluppet er så stort og så langt væk, kan vi ikke holde os inde for traditionen om, at blive gift inden for et år. Derfor bliver det nok først sommer 2020. Både fordi mine gæster skal have min. Et års varsel, men også fordi vi altså lige skal have tid til at spare op.

Vi skal til J´s brors bryllup derovre til oktober, så samtidig skal vi besøge hotellet og sikre os, at vi kan få det lige præcis som vi vil have det. Jeg glæder mig som et lille barn!

[subscribe2]