Close
Børneværelse
facebook pinterest twitter

Børneværelse

Avatar
helenachamma 23 februar 2018, 07:58

Processed with VSCO with a5 preset

Huset er fantastisk.
Der er god plads til at vi alle tre kan boltre os, og til forskel fra det te-køkken med mini-ovn, har jeg nu endeligt et stort dejligt åbent køkken med en RIGTIG ovn. Det er nok min aller største optur, iblandt alle de 725648 opture jeg har over at være flyttet.

Mase er faldet nogenlunde til. Det tog ham et par dage, før han rigtig forstod at det her var vores hjem nu. Han ser ud til at nyde pladsen, og nu hvor der rent faktisk er plads til det – har han også fået en hel masse nyt legetøj han kan lege med.
Ikke nok med det, så har han fået sit eget værelse. Jeg tror det er de fleste mødre som interesserer sig for interiør, som går og forstiller og drømmer om hvordan de skal indrette deres første barns værelse. Det har jeg ikke fået lov til før nu. Han er halvandet år, så det er jo ikke fordi han har haft behov for sit eget værelse, men hold nu op hvor er det hyggeligt at have et børneværelse. Det betyder måske ekstra meget for mig, fordi vi ikke har kunne give ham et før nu.

Jeg er langt fra færdig. Der skal både males og pyntes – MEGET mere. Der sker i løbet af min ferie som jeg har snart, men her er nogen af de ting som jeg har fået op indtil videre.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset