Close
My happy ever after
facebook pinterest twitter

My happy ever after

Avatar
helenachamma 26 marts 2018, 09:53

Jeg har levet i en kærlighedsbobbel den seneste uge. Sidste lørdag gik min kæreste på knæ, på den mest romantiske og gennemtænkte måde. Men før jeg går i detaljer om frieriet, synes jeg at årene optil ville være på sin plads at fortælle om.

J og jeg mødte hinanden da vi arbejdede i samme butik. Der var ingen romantiske vibes i luften på daværende tidspunkt. Faktisk synes J at jeg var lidt af en arrogant røv (hahaha jeg forstår det ikke). J er født og opvokset i New York. Derovre er det, som jeg har nævnt før, en lidt anden mentalitet og måde man agere på overfor nye mennesker. Jeg har altid været lidt lukket og påpasselig med nye mennesker. Misforstå mig ej, jeg er meget social og elsker at lære nye mennesker at kende. Men lige i denne periode havde jeg åbenbart nok i mig selv og de venner jeg allerede havde (lol).
Men videre i teksten – vi endte med at blive ret gode venner. Jeg har altid været ret god til at have drengevenner, nok mest af alt fordi jeg selv er lidt af en drengepige. Vi lavede alt muligt sammen, og det endte med at J udviklede følelser for mig. Dengang havde jeg det slet ikke på samme måde. Jeg havde en meget specifik liste af ting jeg tjekkede af, før jeg gav en fyr en chance. J var sød, romantisk, givende og meget betænktsom. Han var alt andet, end det jeg normalt gik efter. Jeg havde det, på daværende tidspunkt, bedst med at date røvhuller. Det havde nok mest af alt noget at gøre med, at jeg havde svært ved at binde mig.

Efter at han havde forsøgt at overbevise mig et par gange, valgte han at droppe kontakten med mig. Han begyndte så at se min kollega, og han har jo så efterfølgende fortalt at det egentlig bare var for at gøre mig jaloux. Så barnlig som jeg er, virkede det haha. 4,5 år, en fantastisk lille dreng og nu en forlovelse rigere står vi her.
Jeg skulle vide hvad jeg mistede, før det gik op for mig hvor meget han var værd.

I lørdags havde han inviteret mig på Nimb i Tivoli. Han sagde at det var længe siden at han havde inviteret mig ud, så han synes det var passende. Han havde med vilje fået mig til at tro, at han ville fri ved at smide små hints om at denne aften virkelig var vigtig for ham. Han sendte mig endda afsted for at få mine negle ordnet. Min mor kom og passede Mase, men på vej derind fortalte han, at vi skulle være hjemme igen tidligt da min mor ikke kunne blive. Her tænkte jeg så, at det sgu nok ikke ville blive til et frieri alligevel. Allerede 5 minutter inde i forretten fortalte jeg ham at jeg troede han ville fri. Det ødelagde hans plan om, at “tabe servietten på gulvet og gå ned på knæ for at samle den op” haha.
Vi kom rimelig hurtig igennem middagen, så for at trække tiden ud bestilte J vin flaske nr. 2, hvilke resulterede i, at jeg blev ret snaldret haha.

Vi tog hjem, og inden vi trådte ind af døren sagde J så galant – Efter dig.
Jeg åbnede døren og trådte ind på en sti af rosenblade og stearinlys. På ræd og række stod mine tætteste venner og familie med en rose i hånden. Jeg skulle så samle roserne som førte ind i stuen og blev sat forand tv’et. Der blev sat en video på, hvor alle vores venner fra New York havde lavet en hilsen. Det var så overvældende, at jeg ikke kunne holde tårerne tilbage. Min mor tog over, og førte mig op af trapperne hvor der var blevet hængt billeder op, af mig og alle dem som var til festen. I soveværelset stod J og ventede på mig, og gik så på knæ med den smukkeste ring jeg længe har set. Jeg sagde selvfølgelig JA!

Som en ekstra overraskelse, havde min mor fløjet J’s mor ind fra New York, uden J havde den mindste ide om det. Så hun overraskede os, da vi kom ned og gav mig den sidste rose.

Jeg er stadig fuldstændig overvældet over hvad der skete den aften, og er så taknemlig for alt hvad der blev gjort for mig.

Af hjertet TAK! Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at gøre mig fortjent til at have så mange fantastiske mennesker i mit liv.

[subscribe2]