Close
Et nytårsfortsæt rigere, og en byrde fattigere.
facebook pinterest twitter

Et nytårsfortsæt rigere, og en byrde fattigere.

Avatar
helenachamma 6 januar 2018, 10:16

Det er nu faktisk over en måned siden, at jeg skrev mit sidste indlæg.

Jeg kunne godt have skrevet et meningsløst indlæg om, hvad der stod på min ønskeliste eller hvilke outfits jeg overvejede til nytår. Men sandheden er, at jeg føler jeg har sat standarden lidt for højt for mine indlæg. Det er svært at finde noget dybt at skrive om et par gange om ugen/måneden, for det er ikke altid at der sker noget dybt og meningsfuldt i livet. Jeg har leverpostegs dage lige som alle andre, og december måned har faktisk kun bestået af arbejde, lidt julegaveshopping og min familie.

image1-2

Jeg startede bloggen fordi at jeg gerne ville have et frirum til alle mine tanker og følelser. Men den ambitiøse side af mig, vil også gerne have et indlæg ud om ugen. Jeg har gået hele december måned med dårlig samvittighed, fordi jeg ikke har haft noget at skrive om. Jeg har overvejet bare at glemme det hele, men det ved jeg at jeg kommer til at fortryde, for en ting er helt sikkert! Jeg laver aldrig en “Helenas blog second edition”.

Det var svært for mig at starte med at blogge til at begynde med, for som du kan læse i dette indlæg har jeg altid været meget tynget af janteloven. Tanken om at fejle sætter derfor også et jag igennem mig. Nu skal jeg ikke misforståes, for jeg fortsætter ikke bloggen fordi at ikke vil fejle. Jeg sætter bare mine egne forventninger til mine indlæg lidt ned, så jeg har noget at skrive om. Jeg vil skrive om alt hvad jeg har lyst til. Det er et af mine nytårsfortsæt. Bloggen er jo for mig, og så snart jeg sætter mig forand computeren, så skriver indlæggene nærmest sig selv. Det her indlæg var faktisk slet ikke det jeg satte mig ned for at skrive. Jeg satte mig ned for at lave et “Året der gik/nytårsfortsæt og i den dur. Det gemmer jeg til næste gang.

Nu hader jeg selv at læse kilometer lange ynk blog-indlæg, så jeg slutter af her og glæder mig til at vise en ny og mere kreativ side af mig selv her på bloggen i 2018.

image3

Godt nytår!