Close
Baby produkter jeg anbefaler.
facebook pinterest twitter

Baby produkter jeg anbefaler.

hippiemoar96 11 marts 2018, 15:00

Baby produkter jeg vil anbefale.

Jeg har valgt at lave et indlæg om babyprodukter vi personligt her hjemme har været rigtig glade for.

received_10213475212228332

Mamamilla.
Her hjemme har vi elsket mamamilla,s produkter rigtig meget, deres sengetøj er simpelthen af den lækreste kvalitet, lækker blødt og rigtig pænt, Marko har brugt sengeslangen som ekstra tryghed i sengen og sover stadig med dem begge 2. Vi har ikke kunne leve uden en babynest da Marko var baby og næste gang, vi skal have en lille ny vil valget klart gå på at købe den hos MamaMilla.dk

received_10213261649209390

Vikler.
Jeg vil til hver en tid altid anbefale alle forældre en vikle, det praktisk, hyggeligt, og nemmere i nogle situationer. Jeg fandt desværre først vejen til vikling da marko har 4måneder gammel, men jeg glad for jeg fandt vejen. vikle verden er kæmpe stor og helt fantastisk, det altid trygt for dit barn og du kan give nærværd og tryghed samtidig med du ryder op og gør daglige gøremål.
Hvor fantastik er det lige.
Jeg vil anbefale dig at finde Facebook gruppen slynggalleriet, der er der massere af søde viklemama,s der sider klar til at hjælp og vejlede dig.

bty

Bærejakke.
Hvis du som jeg bliver helt forelsket i bæreverden, er en bære jakke næsten også et musthave, ikke nødvendigt men virkelig rart, jeg solgte vores her, hen mod vinter, da jeg tænkte den ikke var nødvendig, men ja der tog jeg fejl, marko elsker at vikle og uden en bære jakke har det været ret besværligt, men nu har jeg købt en ny i softshell og ser frem til flere vikle stunder. Jeg kan anbefale at tage et kig inde hos MamaMilla.dk da hun har ret fint udvalg af lækre jakker.

received_10213657064254519

Stofbleer.
Jeg vil anbefale stofbleer til jeres lille ny, da de er blødere for huden, langt mere naturligt og bedre for miljøet. Jeg var virkelig skeptisk i starten, men efter jeg undersøgte det nærmere gav det klart mere mening for mig at det var det jeg ville.
Så vi valgte at bestille en prøve pakke hos https://minie.dk og afprøvede, og vi var fan.
Her hjemme bruger vi bambino mio og de fungere bare for os, men prøv jer frem alle børn er ikke ens.

received_10213261634449021

Uld.
Da Marko blev født havede jeg ikke tænkt tanken at uld var praktisk, uld har en masse lækre enskaber som er god for den lille nyfødt, og jeg er ked af jeg ikke kendte til det før.
Uld er en super base under alt tøj, vis man bliver fugtigt holder man sig stadig tør og varm, hvilket er en super ting med en nyfødt.
Jeg vil anbefale uld fra https://minipop.dk da det er det klart blødste og lækre uld vi har haft.
https://livaognohr.dk/minipop/

IMG_20180221_171000_114

Ammestartpakke.
Til alle mødre der ønsker at amme vil jeg anbefale at tage en tur i babysam og købe ind til en lækker ammepakke, du skal have, ammeindlæg, lanolin, ammebrikker, brystpumpe, nedfrysningsposer, en dejlig behagelig, blød ammebh, nogle lækre ammetoppe, brystskaller, og en varme pude.
Og tag gerne lige fordi et indkøbscenter og køb massere af nøder, gode fedt stoffer og massere af fedtholdigt hygge du kan spise mens du ammer.
Så du klar til næsten alle udfordringer og kampe.
https://www.babysam.dk/ventetid-barsel-amning

IMG_20180311_155603

natursutter.
Her hjemme havede vi en kæmpe kamp om at finde en sut Marko kunne sutte ordenligt på, indtil en forslog at vi skulle afprøve en natursut, grundet dens store form, trygger den en  mod baby,s næse, så det føles som brystet og ja så gad Marko sutten. Marko bruger dov ikke sut mere men den gav lidt aflasning til brystet hvilket var rart.
https://babyshower.dk/shop/search-1.html?keyword=natursutten&gclid=CjwKCAiAxJPVBRB4EiwAsCA4aRa-po4EIjmEPDCvxMvG1Ggji3n7jUTsBDxizCSVHyrakXOhr5Mc3hoC01gQAvD_BwE

Håber du kunne bruge mine anbefalinger til lidt.
Tak fordi du læser med!
Knus
Husk også at tage et kig hos os på instagram:

https://www.instagram.com/p/BgLRKN6lOyX/