Sutte stop.

IMG_20171012_151931_361

    Sutte stop

Sutte stop er en af de ting jeg har frygtet som mor.
Marko har elsket sin sut til at falde i søvn med, til at finde den sidste ro, og jeg tænkte at kampen om at den ikke skal være en del af hverdagen længere bliver hård.
Frygten om søvnløse nætter, en dreng som er ulykkelig, et barn på 5 år som stadig bruger sut og et barn med suttebid har for mit vedkommende fyldt meget.

Men marko har desværre været meget syg, de seneste mange uger, faktisk har de seneste 9uger gået med skiftede sygdomme lige efter hinanden med max 2-3dages mellemrum.
Men jeg hjemme passer, så vores hverdag har jo næsten været som normal, alle de faste rutiner, har jo bare forsat, men desværre uden legestue.

Men den ene dag til putning kigger jeg på marko som lige er faldt i søvn og ser så dejlig fredelig ud,
men gud der mangler da noget,
og ja helt ubevidst havede vi glemt alt om sutten, jeg ammede marko som altid, lagde ham og blev hos ham, til han sov, men uden sut, utrolig nok sov han hurtigere end normalt og helt uden gråd.

I dag har marko ikke haft en sut i munden i 10 dage, det da mega sejt.
Vi har ikke manglet den i hverdagen og marko virker ikke til at savne den.
Men kan da mærke lidt som mor at det er lidt trist, for hvor blev min baby af,
Fødte jeg ikke igår?
Ej det nogle uger siden?
Nej det snart 2år siden, marko kom til verden og han kommer længere og længere væk fra at være mors lille baby og det da lidt trist, også afligevel ikke.
Men det jeg havede frygtet og virkelig ikke set frem til, ja det overstået og på den simple måde at vi helt glemte sutten.

Jeg elsker at tingende ikke går som frygtet, og vil for eftertiden slappe mere af omkring sådan ting, for det kommer nok når marko er klar.

Glæder mig du læser med.
Knus.