Arbejdsmoral hvor er du?

Midsection Of Pregnant Businesswoman With Folder

Jeg sad inde på mit arbejde i dag og fik pludselig tanken “hvor dælen er min arbejdsmoral?” Ikke fordi jeg ikke laver noget i løbet af min arbejdsdag – jeg er fortsat lige travl, men det handler mere om min indstilling til min arbejdsdag. 

Kender I det? Det der med at man pludselig “kun” er på arbejde fordi man skal, fordi man har noget man skal lave? Jeg er helt sikker på, at det selvfølgelig primært er på grund af den voksende mave og den lille krudtugle indeni, men det skræmmer mig alligevel lidt at jeg kan mærke en ændring inden i mig. Mit arbejde har i flere år været en betydelig del af mit liv – og nu…nu er det blot et arbejde. Nogle opgaver der skal løses, så jeg kan komme hjem. Det er underligt.

Den gode leder
Som leder er det også lidt farligt pludselig at mærke gnisten forsvinde. Ikke mindst fordi jeg har et team af unge, spirende talenter for hvem jeg gerne skulle fungere som en inspirerende leder. Ikke at det skal lyde søgt eller klamt, men jeg får dårlig samvittighed når jeg ikke tilgår arbejdet med samme gejst og…ja kampglæde. Nye udfordringer der skal besejres og nedlægges med gode tiltag og aktiviteter.

I blame pregnancy
Jeg vælger at skyde skylden på graviditeten. Jeg sover dårligt om natten fordi toiletbesøgene bliver hyppigere. Når de samtidig krydses med voldsomme mareridt, så er det svært at være oplagt om morgenen. Men jeg er ikke sur og tvær. Ikke det mindste. Jeg er lykkelig over den situation jeg er i, og så glæder jeg mig som et lille barn til juleaften, til kalenderen snart siger FERIE! Ferie og barsel – så kan jeg sove lidt længere, hygge mig herhjemme og få tid til at gøre klar til lillebrors ankomst.

Men arbejdsmoralen – den er vist væk for denne gang. Om jeg vil det eller ej. Dagene tælles, opgaverne løses. Jeg forbereder mig selv og mine kolleger på at jeg snart er væk. I mit stille sind jubler jeg hver gang en arbejdsdag er overstået, hvorefter jeg vralter ud mod cyklen og sigter mod Østerbro. Hjem og slappe af, og nyde aftenen….når dagens huslige pligter er overstået 🙂

Arbejdsmoral – indtil vi ses igen…Så vælger jeg at nyde roen i mit sind, nyde at jeg ikke længere bliver stresset over korte deadlines. Tak for denne gang. Vi ses på den anden side!!