ANNONCE

Her kan du spare penge på babyudstyr til babymessen

150814_BBM_banner_851x315px_still
Så er det igen ved at være tid til baby- og småbørnsmessen i Øksnehallen. Skal du afsted? Så skal du helt sikkert smutte forbi babyfutten.dk som endnu en gang er på messen med super gode tilbud på babyudstyr. Jeg kan huske hvordan jeg selv var afsted sidste gang det blev afholdt i foråret. Jeg var gravid i uge 22 og havde ikke rigtig fået købt nogle ting til baby endnu. Messen, som denne gang afholdes d. 10 og 11. oktober, er det perfekte sted at finde babyudstyr til fordelagtige priser.

Jeg stod forventningsfuld udenfor Øksnehallen, i den enorme kø, lørdag formiddag sammen med min svigerinde (og resten af Københavns gravide og småbørnsmødre) Maven var efterhånden blevet synlig, og jeg kunne mærke at nu var det alvor – jeg følte mig gravid og inden for en overskuelig fremtid skulle jeg være mor for første gang. Det var den vildeste følelse!!

Jeg var dog ikke helt gået amok i erhvervelse af babyudstyr endnu, så min svigerinde havde sat mig stævne til en dag med overload af babyudstyr, i håb om at jeg kunne få overblik over hvad jeg skulle have – og måske endda få investeret i noget af det.  (Til info kom jeg hjem uden noget, men det var nok mere fordi jeg skulle med toget hjem end det var fordi jeg ikke kunne finde noget :))

Hvad skal man have til baby?
Som førstegangsmor kan det godt være lidt uoverskueligt hvad man egentlig skal købe inden baby melder sin ankomst. Samtidig kan man hurtig få brugt rigtig mange penge hvis man ikke ser sig for. Da jeg kom ind på messen blev jeg OVERVÆLDET af stande med udstyr, babytøj, graviditetstøj etc. Men én af de stande der fangede min opmærksomhed var en stand fyldt med praktiske ting som ammepuder, sengerande, puslehynder, sengetøj, regnslag og meget mere. Ting som jeg umiddelbart kunne se funktionaliteten i. Ting som jeg vidste jeg ville få brug for. Standen tilhørte webshoppen babyfutten.dk

babyfutten-logo_44xabc
Webshoppen babyfutten.dk har eksisteret siden 2007 og må siges at tilbyde alt det du skal bruge til den lille. Ejeren, Marianne Nielsen, har virkelig sørget for at du med et enkelt besøg i webshoppen kan sikre dig lækre og prisvenlige ting til den lille ny og endda alle de ting som du SKAL have inden han eller hun melder sin ankomst ”Ja vi tilbyder simpelthen ALT til den lille” forklarer Marianne mig entusiastisk og fortsætter “Køber du en barnevogn hos mig kan du endda selv vælge hvornår du vil have den leveret. Det er meget rart at man ikke skal have den stående hjemme før baby kommer”. Hos Marianne kan du nemlig købe alt fra barnevogn/klapvogn, barnevognspuder og regnslag til sengetøj, sengerande, puslepuder, ammepuder og aktivitetstæpper. Ja selv de smarte babyposer som gøre det nemt for dig at sikre, at baby har det varmt og godt, både i autostolen og i barnevognen. Og hun har meget mere end det.

Se mere på hjemmesiden www.babyfutten.dk

Bor du i København, så har hun også et showroom hvor du kan komme ud og se varerne hvis der er noget du har brug for at se i virkeligheden.

babyfutten_sammen_1

Udvalget er stort og der er masser at vælge imellem, så du får lige præcis den farve og det mønster du ønsker(…jeg er vild med de fine sengesæt fra Nørgaard Madsen i fine farver eller måske de fine sæt med søde sæler som du kan se ovenfor – Og så koster de under 250 kr pr. sæt!!)

Du kan jo smugkigge lidt i shoppen inden messen, så du ved hvad du skal gå efter!

babyfutten_sammen_2

Personligt er jeg lidt lun på den fine og lette klapvogn fra Trille. Det er godt nok ikke rigtig sæson for klapvogne, men synes bare den er så fin fordi den ikke er så stor, men stadig tilbyder et ordentligt sæde til barnet (hvorfor jeg allerede kigger på klapvogn ved jeg ikke….Marcus er kun lige blevet 4 uger så der går jo noget tid inden jeg skal bruge den…:))

Messetilbud i lange baner på babyfuttens stand

20150425_132831

Kan du væbne dig med tålmodighed og vente til 10-11. oktober med at shoppe, så er der faktisk mange penge at spare. Marianne har nemlig skruet helt op for messestemningen og ned for priserne med faste tilbud under hele messen, akkurat lige som sidste gang, og så endda krydret med vanvittige timekonkurrencer hvor du hver time kan vinde babyudstyr! Jeg husker tydeligt hvordan jeg pløjede mig igennem alle standene under forårets messe med et mantra der hed ”Vi må IKKE sige nej til en konkurrence”. Vi vandt godt nok ikke noget, men vi forsøgte i hvert fald. Jeg ELSKER konkurrencer!! Besøg Babyfutten på stand 5 i løbet af weekenden og se lidt nærmere på de forskellige varer – måske lige dobbelttjekke noget du har set dig lun på inde på webshoppen, men bare liiiige må se inden du køber det?

Jeg  kan huske at jeg besøgte standen under forårets messe, og jeg var meget fascineret af de mange fine motiver på tekstilerne. Og som hos mange af de dyrere alternativer, kan du også hos Babyfutten.dk få ammepuder, puslehynder, sengerand OG sengetøj der passer sammen, så baby holder stilen ren :).

Det er noget vi kan lide!

Og ps. Billedet ovenfor er fra forårets messe. Jeg gik forbi standen flere gange – og der var ALTID så mange mennesker på standen så det er med at være hurtig så du får fingre i de gode tilbud!!

Vind billetter til messen med babyfutten.dk
Har du endnu ikke fået købt billet til Baby- og Småbørnsmessen? Så kan du stadig nå at være med i konkurrencen inde på Babyfuttens facebookside. Der udloddes nemlig lige nu billetter til messen og de første vindere findes på søndag d. 27. september, så skynd dig forbi, svar på konkurrencespørgsmålet og smid et like så du kan deltage i konkurrencen – måske du allerede kommer lidt nærmere at få købt de fineste ting til den lille ny eller måske du allerede har fået prinsen eller prinsessen i armene og ”bare” mangler nogle ting – under alle omstændigheder, så er Babyfutten.dk et rigtig godt sted at starte din søgning.

Dette er en advertorial og der kan forekomme kommercielle links

 Læs mere om at annoncere på Min-Mave.dk her