Karrieremor

Jeg er en 31-årig kvinde, som i sommeren 2015 blev mor til mit første barn. Jeg bor til daglig med min kæreste, hans søn fra et tidligere forhold og lille M på Østerbro i København.

Jeg arbejder som marketingchef i en mindre netværksvirksomhed i København og arbejde har altid fyldt meget i mit liv. Jeg er en kvinde som ved hvad jeg vil og har klare mål med mit liv. Jeg vil beskrive mig selv som en karrierekvinde, som står overfor at skulle tilpasse mig den største ændring i mit liv: Rollen som mor. Lige nu er det livet på barsel der overskygger min karriere og den nydes i fulde drag, men hvad sker der når hverdagen igen gør sit indtog? 

Bloggen her tager udgangspunkt i mit liv og de ting jeg oplever, tumler med, føler glæde, sorg og vrede ved - ja, kort sagt..Den handler om mit liv - og så selvfølgelig også om de dejlige mennesker der er i mit liv. Lille M har også en ret central plads i bloggens indhold lige pt - og det med rette :)

Jeg kan ikke love at jeg kommer med svarene på de store spørgsmål - til gengæld kan jeg love at jeg præsenterer mig selv uden filter og blogger med et smil på læben.

De små anekdoter fra en kvindes liv i 30erne på godt og ondt - og de store spørgsmål som skal besvares og overvejes når rollen som mor skal indtages - og de små hverdagsting som nogle gange bare skal vendes, drejes og diskuteres.

VELKOMMEN TIL MIT UNIVERS :)  

FØLG MIG OGSÅ PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

INSTAGRAMhttps://instagram.com/karriere_mor/ 

FACEBOOK: facebook.com/mormedkarriere

Jeg vil i så fald forsøde din hverdag med links til blogindlæg, billeder fra mit liv og måske en konkurrence eller to på sigt.