Rygning, gravid, baby?

Nu ved jeg godt der sidde en masse mennesker derude og tænker “det mener hun bare ikke” nu når de ser overskriften på dette opslag, for der tales ekstremt meget om hvor farligt det er og ryge når man er gravid og ja da også alligevel, men grunden til jeg fik en brændende lyst til at hive fat i lige netop dette emne er simpelthen at jeg de sidste par dage har siddet og genset nogle gamle afsnit af de unge mødre hvor jeg lagde mærke til at op til flere af dem sidder og oser deres små børn lige ind i masken!! Altså jeg skal ikke spille hellig for jeg var desværre selv røv egoistisk under min graviditet, for der røg jeg også! Men jeg har ALDRIG røget inde døre og kunne heller aldrig finde på det, og da slet ikke nu hvor vi har et barn i huset!

En af mødrene sagde faktisk på et tidspunkt: “rygning skader ikke den lille i maven, det er bare noget de siger for at skræmme folk og det er heller ikke det der er skyld i min 3 årige søn har fået astma.” og så pulsede hun ellers videre…. INDENFOR!! Er det bare mig eller er der noget helt galt med det billede??

Hvor synes i grænsen går? Er det okay at ryge indenfor når der er børn i hjemmet?

Min personlige mening er NEJ! 🙂

Måske er jeg lidt hysterisk, jeg vil ikke engang ha’ min søn ser mig ryge! Skal jeg ud og ryge tager Nikolaj sig af Julian og så går jeg udenfor og står så jeg er sikker på han ikke kan se mig hvis de skulle gå forbi vinduet, jeg har bare den holdning at skal han en dag begynde og ryge så skal det i hvert fald ikke være fordi at “det gør min mor”!! 🙂